lastikleri şişiriyoruz havası düşüyor

dontplay

Daimi Üye
havayı mesala 33e kadar şişiriyoruz 2-3 gün sonra 28e düşüyor niye böle olabilir ? sıcakdan dolayımı ?

sıcaktan dolayı havaların düşmemesi lazım aksine havasının artması lazım.belki hava ölçer yanlış gösteriyor yada bir sıkıntı var.

bizimkilerde öyle ya janttan kaçırıyodur yada betonda ya lastikler kendiliğinden iniyodur

siboptan kaçırıyor olabilir yada lastik ile jant arasına sürülen o siyah maddedeln sürdür bizim kartalda başımıza geşmişti

sıcak soğuk farkındanda yapabilir.geceler soğumaya başladı .

*hehe**hehe**hehe*

4 lastiğin havasıda iniyo 🙁

soğuk sıcak farkındandır büyük bir ihtimalle yoksa 4 ü birden inmemesi lazım.

lastikler ne kadar zamandır aracın altında. belki de ömürleri bitmişir. sonuçta kauçuk malzeme maksimum 4-5 senede bir yenilenmesi lazım. yoksa sertleşir böyle ufak tefek problemler çıkarır. ama tabi sıcaklık farkından da yapıyo olabilir.

bizim lastiklerinde havası iniyodu bridgestone duravisti.....6 yıllık lastiklerdi değiştirdik....

lastikler ne kadar zamandır aracın altında. belki de ömürleri bitmişir. sonuçta kauçuk malzeme maksimum 4-5 senede bir yenilenmesi lazım. yoksa sertleşir böyle ufak tefek problemler çıkarır. ama tabi sıcaklık farkından da yapıyo olabilir.

*tup**tup**tup*

jantlardan kaçırıyordur

Benimde böyle bir sıkıntım vardı.Ön sol lastik 32 havadan 22 havaya düşüyordu 1 haftada.lastikler duravisti ve 55000 km yapmıştı.Sibop değişti jant torna oldu düzelmedi.En sonunda bunda çok küçük bir delik var tespit edemiyoruz dediler.Zaten km si gelmişti bende lastikleri değiştirdim kurtuldum.
Sizinde büyük ihtimalle lastiğinizde çok az kaçıran bir delik var.
İyi günler.....

Back