- Adı
- Can TANRIVERDİLER
- Kan Grubu
- A RH -
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2007
- Renk
- Crono Gri
Kardeşim sentetik tiner çıkarır ama raptorun dediği gibi zamanla çıkar ama kapaortaya bulaştıysa tiner senicAn 3436 tarafından yazılan metin:
iyi günler team,hergün nerdeyse geçtiğimiz yolda sıcaklık yüzünden zift asfalttan ayrılmış her yer ziftti geçmemeye çalıştık ama yinede arka lastikler zift oldu toprak yoldan gittik ama yinede zift kaldı sizce nasıl çıkar??
yok abi hiç müdehale yapmadım ama fırçayla çıkarıcaktım babam dedi dokunma öyle kaldı... 🙂RAPTOR tarafından yazılan metin:
kesinlikle müdehale etme!bırak dağınık kalsın...
yıkandıkça çıkar...
zifte etki edecek olan bir çok madde lastiğede aynen etki eder.lastik yapısını bozabilir.
yok abi Allah a şükür kaportaya felan zift sıçramadı...bakiergul tarafından yazılan metin:
Kardeşim sentetik tiner çıkarır ama raptorun dediği gibi zamanla çıkar ama kapaortaya bulaştıysa tiner senicAn 3436 tarafından yazılan metin:
iyi günler team,hergün nerdeyse geçtiğimiz yolda sıcaklık yüzünden zift asfalttan ayrılmış her yer ziftti geçmemeye çalıştık ama yinede arka lastikler zift oldu toprak yoldan gittik ama yinede zift kaldı sizce nasıl çıkar??
n sorununu çözer..............................................
Allah tan kaportaya bulaşmadı artık araba hareket ettikçe ziftler de gider artık...........geremy tarafından yazılan metin:
kaportaya bulaştıysa gazyağı ile çıkar.
lastiklerden ise kullandıkça gider.
davlumbazdan çıkmaz öyle kalır zarar yok.
yenidoblocu tarafından yazılan metin:
benimde başıma geldi gaz yağıyla yıkattım yıkamacıya ama tek tük daha sonra nerden bulaştıysa bulaşmış basamaklara.kaportada var mı yok mu anlaşılmıyo araba siyah.
siyah beyaz ........beşiktaş olurdu kanki.......istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
benimde başıma geldi gaz yağıyla yıkattım yıkamacıya ama tek tük daha sonra nerden bulaştıysa bulaşmış basamaklara.kaportada var mı yok mu anlaşılmıyo araba siyah.
Bi de beyaz olsa *dull*
bakiergul tarafından yazılan metin:
siyah beyaz ........beşiktaş olurdu kanki.......istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Bi de beyaz olsa *dull*
olmaz.....o zaman 100 tane daha beyaz ziftli araç daha bulmamaız lazım..................istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Bi de beyaz olsa *dull*
Dalmaçyalı gibi 😀
olmaz.....o zaman 100 tane daha beyaz ziftli araç daha bulmamaız lazım..................istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Bi de beyaz olsa *dull*
Dalmaçyalı gibi 😀
Al benden de o kadar....bundan önceki starex de beyaz dı....................Zaten hergün servis araçlarının beyazı beni bayıyor şirkette..........istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Bi de beyaz olsa *dull*
Dalmaçyalı gibi 😀
Kalsın moruk, senelerdir bıktım beyaz araçtan 🙂
beşiktaşlı yada altaylı değilim zaten.övünmek gibi olmasın gögözlüyüz.*lol*
bugün gaz yağı sordum nalburlara bulamadım bende tiner aldım basamakları yarın tinerle temizlicem.kaportadada varsa temizlmeyi düşünüyorum.tiner arabanın boyasına zarar verir mi?
😀 😀bakiergul tarafından yazılan metin:
Bi de beyaz olsa *dull*
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
bugün gaz yağı sordum nalburlara bulamadım bende tiner aldım basamakları yarın tinerle temizlicem.kaportadada varsa temizlmeyi düşünüyorum.tiner arabanın boyasına zarar verir mi?
Aman dikkat et tineri kullanmadan önce. üç tür tiner var selülozik, sentetik ve hrm. Yanlış tiner kullanırsan boyaya zarar verebilirsin.
Bu kısım alıntıdır:
Sentetik tiner bu işler için biraz zayıf kalsa da genellikle yüzeylerde herhangibir yıpranmaya veya solmaya neden olmaz. Selülozik tiner ise leke çıkarma, boya sökme gibi işlerde daha başarılıdır. Fakat cam yüzeylerde solma, plastik yüzeylerde erime ve solma, elbisede sertleşme ve renk kayması yapar. Bu yüzden selülozik tinerle yapacağınız temizleme işlerinde, yüzeylerde önce görünmeyen küçük bir kısımda test yapmak daha faydalı olacaktır.
iyiki bizim yan basamaklara zift bulaşmadı...........yenidoblocu tarafından yazılan metin:
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Aman dikkat et tineri kullanmadan önce. üç tür tiner var selülozik, sentetik ve hrm. Yanlış tiner kullanırsan boyaya zarar verebilirsin.
Bu kısım alıntıdır:
Sentetik tiner bu işler için biraz zayıf kalsa da genellikle yüzeylerde herhangibir yıpranmaya veya solmaya neden olmaz. Selülozik tiner ise leke çıkarma, boya sökme gibi işlerde daha başarılıdır. Fakat cam yüzeylerde solma, plastik yüzeylerde erime ve solma, elbisede sertleşme ve renk kayması yapar. Bu yüzden selülozik tinerle yapacağınız temizleme işlerinde, yüzeylerde önce görünmeyen küçük bir kısımda test yapmak daha faydalı olacaktır.
selülozik aldım basamakları temizlemek için.heralde onada bişey olmaz..o zaman başka yere deydirmeyeyim ne olur ne olmaz iyi oldu son yazı teşekkürler.