LASTİKLER

ressam__

Azimli Üye
ARKADAŞLAR YENİ LASTİK ALMAYI PLANLIYORUM Bİ ÖNERİNİZ VARMI? ARACIMIN ÜZERİNDE ŞU ANDA BRIGSTONE DURAVİS R630 175/75/R14 VAR.

aynından al..ii bence.

aracı ticari amaçlı kullanmıyorsan binek tipi 185/70/14 al. bu zamana kadar niye kurtulmadım bu duravislerden diyeceksin.

marka konusuna gelince o durum çok karışık. forumda michelin fanatikleride var diğer markaları kullananlarda.

ortak yerde buluştukları nokta duravislerden kurtulanların aracın daha yumuşadığını söylemeleri.

cnkshn tarafından yazılan metin:
aracı ticari amaçlı kullanmıyorsan binek tipi 185/70/14 al. bu zamana kadar niye kurtulmadım bu duravislerden diyeceksin.

marka konusuna gelince o durum çok karışık. forumda michelin fanatikleride var diğer markaları kullananlarda.

ortak yerde buluştukları nokta duravislerden kurtulanların aracın daha yumuşadığını söylemeleri.

Ben şu ana kadar çok şikayetçi değilim Duravis'den. Ancak pek memnun olduğum da söylenemez. Lastik konusu dediğin gibi çok karışık Cenk. Hatta öyle ki bir markanın bir modeli berbat iken başka bir modeli çok tutulabiliyor.

agalar ben bu duravisi çok çözemedim.çok şikayetçi değilim ama çokda memnun değilim.lassa yada michellin deneyecem.servisde sadece brigstone lassa ve prelli var!

duravisinde çeşitleri var. sizin araçlar 2007 üstü ise desenleri farklı.

bende 2007 maxi cargonun üstünde 175 / 14 duravisler vardı. C tipi olması nedeniyle çok sertti. 90 bin km kullandım dişleri bitmedi ama yazın viraj dönerken, frene basınca ötme yapıyordu ve güven vermediği için değiştirmiştim.

pirelli p400 aguamile taktım. 185/70/14. araç yumuşadı doğal olarak.

benim kullandığım desen buydu ve çok sertti. 30 psi hava varken bile ayağınızla lastiğe dokunamıyordunuz.
bridgestone-duravis-r630-3-3.JPG

arkadaşlar ben lastikleri yeni değiştirdim. 185/65/15 92T orjinaliydi. ancak aracı yük için kullanmıyorsanız mutlaka 88H almanızı tavsiye ederim. arada inanılmaz fark var. aracın sertligi nerdeyse yarıya iniyor. lastik olarak ta kırşehirde biraz araştırma yapmıştım. en uygun fiyat olarak petlası buldum (son yıllarda çok güzel lastik ürettiğini söylüyorladı özellikle taksicilere sordum)
tanesi 105 tlden aldım. en yakın pirelli 150 tl, duravis 175 tl vb. daha bir hafta oldu sınırları zorlarsanız nasıl tepki verir bilmiyorum ama şu an için çok memnunum. markaya karışmam ama yük atmayacaklar hız grubu alsınlar konfora etkisi çok.

cnkshn tarafından yazılan metin:
duravisinde çeşitleri var. sizin araçlar 2007 üstü ise desenleri farklı.

bende 2007 maxi cargonun üstünde 175 / 14 duravisler vardı. C tipi olması nedeniyle çok sertti. 90 bin km kullandım dişleri bitmedi ama yazın viraj dönerken, frene basınca ötme yapıyordu ve güven vermediği için değiştirmiştim.

pirelli p400 aguamile taktım. 185/70/14. araç yumuşadı doğal olarak.

benim kullandığım desen buydu ve çok sertti. 30 psi hava varken bile ayağınızla lastiğe dokunamıyordunuz.
bridgestone-duravis-r630-3-3.JPG

yok aga benim duravislerler bunların uzaktan yakından alakası yok!

size bir onerım var dunlop lastılerı çok ıyı rahat kulannımlı almnızı tavsıye ederım

dunlop iyide fiyatıda çok iyi.ayrıca 185/65/15 92T lastiği varmı?

Back