lastik tecrübesi.

@Ultralion
km nize bağlı.bence rahat binersiniz.

Selamün Alyküm Arkadaşlar benimde bir sorum olacak. Benim doblonun Nisan ayı gibi 4 tane yaz lastiği ihtiyacı olacak üzerinde 185x65x15 var bunu 195x60x15 yapsam olurmu? yol tutuşu iyi olur. Yakın olarakta biraz fark eder ama sürtme vs olurmu tecrübe sahibi arkadaşlardan bilgi istiyorum.

195/60/15 yapan arkadaşlar var ama ben tavsiye etmiyorum.arabalarda zaten makas var.birde yanak yüksekliğini azaltırsan iyice konfordan düşecek.tabi 195 tabanın içeri alacağı fazladan gürültü ve sarsıntı eklenince...

BOŞVER GİTSİN!

Reis yanak yükseklği 65 olsa ne olur.

Bizim araçlarda c sınıfı lastikler vardır. Bende dahil otomobil lastiği taktım. Önemli olan lastiğin yük endeksi ni tutması tüv. Türk de sorun olmuyor. Yol tutuşu daha iyi oluyor arkadaşların yazdığı gibi tek sorun lastik inik gibi görünüyor.

Arkadaşlar şu an Kumhonun 205/60/R16 96H model kis lastiklerini kullanmaktayim.Yaklasik 3 hafta oldu taktirali sessiz ve konforlu bir lastik.Henuz Ankarada kar yagmadigi için karda deneme sansim olmadi ama kuru ve islak yolda gayet iyi su anda.Simdi muhtemelen yaz mevsimi icin de lastik alacagim ustundeki orijinal Pirelli Chrono C tipi lastikleri 2012 yilindan beri kullaniyorum araba 90 bine geldi tabi bir miktar yiprandilar.Zaten hic memnun degildim sert odun gibi bir lastik.

Internette cesitli sitelerde fiyatlara bakarken yine Kumhonun KU31 205/55/R16 91V tipi binek lastikleri dikkatimi cekti.Fiyati bedava gibi 120 TL den satiyorlar tanesini.Simdi burada merak ettigim V tipi lastik bizim D3 lere uyar mi sonucta bu bir hiz lastigi gibi görünüyor.H ve V serisi arasinda yumusaklik acisindan fark olur mu? Eger muayenede falan sikinti olmayacaksa bence bu fiyatlara dusunulmeden alinmasi gereken bir lastik ebatlari da goz onune alirsaniz.Yazlik lastik almayi dusunen arkadaslar kacirmasin derim kis lastikleri gayet iyi yazliklari da iyidir herhalde...

20141225_145541.jpg

Continental kış lastikleri 205/55/16

Güncel bu günden kar motorlarının gittiği yerden sıkıntısı gitti tabi jilet gibi yolda kayma oluyor ancak dur kalklarda sıkıntı yok

Gökhan şu d1 in kardaki başarısına hayranım 4x4 gibi pıtpr pıtr gisiyordu kerata

@doblo vip premio

Aynen öyle birde 1.9 olunca resmen karı küreye küreye gidiyor ☺

Kar motorlarından yol isteye isteye bir oldum nerdeyse makas atacaktim
20141225_132143.jpg

işte d1 farkı maşallah Doblona

d1 premiomz ile karlarda çok maceramız oldu arazideki çevikliğini özledim d1 doblomun

Yol tutuşu da çok çok iyi bana göre tabi ben lastik ve jant biraz büyüttüm arkası kaysada sıkıntı olmuyor Drift yapa yapa gidiyorsun bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim .

Sava intense hp 185/65r-15 deneyin arkadaşlar
Deseni tam bir çamur lastiği

198559231_1_644x461_185-65-r15-sava-intensa-hp-lvov.jpg

sava kışlıklardan çok memnun kaldım yazlıklarıda sava alacaktık lastikçinin yüznden alamadık geçen hafta önerdiği lastiği bu hafta elinde yok diye d3 e uymaz dedi bende o günü lastik alacaktım lassa aldık

Şu meşhur lastiğin modeli nedir 🙂

Bi arkadaşa sordum bi lastik firmasinin 2. kalite olani dedi ama firmayi cikaramadi

Bridgstone Turanza var memnunum.Araç uzun yolda gayet konforlu maşallah..Ondan önce Pirelli Chrono vardı fabrikanın taktığı onlar yük için ideal ama benim gibi çok ağır yük taşımıyorsanız Turanza ideal gibi..

4 tane yaz lastigi alıcam 185.65.15 lik sizce hangi marka

Back