lastik tecrübesi.

kışlık: lassa snowways II aldım.....hayırlısı bakalım..

aldım derken 205-55-16 bulabldim...hiçbiyerde(en azından bakabıldıgım hiçbiyerde) 195-60-16 kalmamış...yok satılıyomuş...
bende 179tl ye aldım...tanesini🙂

serdar abi nereden aldın çok iyi rakkama almışsın sıfır dimi hayırlısı olsun

Fatih de biyerden aldım...iyi fiyatmı?sıfır tabi...

bence çok iyi bi fiyat güle güle kullan

güle güle kullanın.

aldım derken 205-55-16 bulabldim...hiçbiyerde(en azından bakabıldıgım hiçbiyerde) 195-60-16 kalmamış...yok satılıyomuş...
abi senin orjinal lastik 195 60 aldığın lastik 205 55 bi sorun çıkmadını janta uyum sağladı mı bende almayı düşünüyorumda

Slm arkadaslar 2011 yeni kasa doblonun. Bujon arali kac acaba bilen warmi acill

Yeni kasa doblolar 5x98 ölçüsünde. çoğu yerde bu ölçüde jant zor bulunuyor. 5x100'ün de uyabileceği konusunda rivayetler var ancak asıl ölçü 5x98.

Slm arkadaslar 2011 yeni kasa doblonun. Bujon arali kac acaba bilen warmi acill

Yeni kasa doblolar 5x98 ölçüsünde. çoğu yerde bu ölçüde jant zor bulunuyor. 5x100'ün de uyabileceği konusunda rivayetler var ancak asıl ölçü 5x98.

ozman ben yanlış biliyormuşum

abi senin orjinal lastik 195 60 aldığın lastik 205 55 bi sorun çıkmadını janta uyum sağladı mı bende almayı düşünüyorumda
gyet güzel sorun yok dostum...sordum tabi yinede...sorun yok dediler....alabilirsin...

Serdar usta gayet iyi fiyata almışsın bencede normal fiyatları 210 lira bende aynı lastikten almayı planlıyorum ama şuan kocaelide yok bekliyoruz. Yanlız bu lastik ilk ne zaman üretilmeye başlandı onu bilmiyorum aldığın lastiklerin son kullanma tarihlerine baktın mı ?

Serdar usta gayet iyi fiyata almışsın bencede normal fiyatları 210 lira bende aynı lastikten almayı planlıyorum ama şuan kocaelide yok bekliyoruz. Yanlız bu lastik ilk ne zaman üretilmeye başlandı onu bilmiyorum aldığın lastiklerin son kullanma tarihlerine baktın mı ?
numara 5113 sanırım taze daha🙂
bayat olma şansı yok zira ortalıkta lastik yok,herkes yok satıyo dostum..

sedar abi gerçekten güzel fiyta kapattın deneme şansın oldu mu gerçi karda yağmadı ama 🙂

sedar abi gerçekten güzel fiyta kapattın deneme şansın oldu mu gerçi karda yağmadı ama 🙂
bi uludağ tatili yapıp deneyecem🙂 lastikler 750 tatil 1750 toplam 2500e gelecek 4 lastik bana🙂))))

bi uludağ tatili yapıp deneyecem🙂 lastikler 750 tatil 1750 toplam 2500e gelecek 4 lastik bana🙂))))

değer abi uludağ çok güzel ben çıktığımda kar yağdı en tepede tipi vrdı ama ama çok güzel biyer

aynen ya...mükemmel🙂 dir.

Pirelli Cincurta P1 175/70 R14 82T lastik aldık daha önce kullanıp tecrübe edeniniz veya yorum yapacak var mı

Neden kimse 205 60 r16 ile ilgili yorum yapmıyor?
Oturduğum yerdeki tüm doblolar 195 60 r16 kullandığı için 205 55 16 yanak yüksekliği az mı gelir arabada kötü mü durur bilemiyorum. Sadece bir dobloda 205 60 16 gördüm çok güzel duruyordu, sahibini göremediğim için memnun mu diye soramadım.

205 60 16 Kullanan var mı arkadaşlar? yada 205 55 16 kullananlar arabanın sağından solundan foto koyabilirler mi?

Malum bahar geldi lastikleri değiştirmek gerekiyor. 2 adet 195 60 r16c pirelli lastiğim var aynı lastikten çıkma lastik arıyorum 2 adet bulursam ucuz yollu bunları kullanacağım, bulamazsam 205 genişlikte lastik almayı düşünüyorum (fiyat sebebiyle).

bu kadar az 5-10mm kadar ölçü bişey farketmez biz kışlık olarak dobloda 205 55 16 aldık bi sorunumuz yok şimdide yazlık lstikte alacağız bakalım orjinal lastikleri bu yazda idare eder ama bi bakacam yinede bence 205 60 16 falan alabilirsiniz bi sorun olmaz görüntü olarakta belli olamayacak bi far oluyot zaten

205 55 16 ların fiyatı daha uygun ve çeşit daha çok.205 60 16 çok fazla kullanılmadığından fiyatları biraz daha pahalı ve çeşit az. aynen bizim 195 60 16 lastikler gibi.ama ikisinde de sıkıntı olmaz takılabilir..

http://www.halaogullari.com/LastikTablo/lastikhesap.html

http://www.hepsiburada.com/liste/petlas-205-55-r16-91-h-imperium-pt515-yaz-lastigi-uretim-tarihi-2014/productDetails.aspx?productId=otozsu23950&categoryId=259720&SKU=OTOZSU23950#Yorumlar

bu lastik hakkında yorum yapabilir misiniz?

Back