lastik tecrübesi.

selam.
ben aranıza yeni katıldım ve 2007 Premio model Doblom var... aracım konforlu ancak ben binek olarak değil ticari amaçla kullanıyorum. aracım nasipse 121.000 km bakımına girecek ve lastiklerimin artık değişmesi gerekiyor. aracımda halen orjinal Pirelli lastikler var. hem uzun yolllarda hemde yükte kullandığım için hiç sıkıntı yaşamadım. aracım yaz-kış; soğuk-sıcak devamlı yollardaydı ve sıkıntım yoktu.
ancak gördüğüm kadarıyla bu lastiklerden memnun olan hemen hemen yokmuş...
şu an forumda 13 sayfa olmuş ama piyasadaki her lastik önerilmiş... 😉 ben şimdi hangisini alıcam? 😉
şimdiden ilginize teşekkür eder hayırlı işler dilerim...

arkadaşım aramıza hoşgeldiniz...Lütfen Tanışma bölümünde yeni bir başlık açarak kendinizi tanıtınız...kendini tanıtmayan üyelerin mesajları cevaplanmamaktadır...

kendinizi yanıtın...ben buradayım gerekli cevabı alacaksınz...

selam...
gerekli mesaj yazılmıştır... ilgilenirseniz sevinirim... hayırlı günler, hayırlı işler...

arkadaşım gördüğün gibi sitede bu iş epey tartışıldı,sonuç olarak kalite/fiyat oranında en iyinin lassa olduğuna dair genel bir kanaat oluştu...daha kaliteli lastikler var ama fiyat açısından biraz problem çıkabiliyor...

aslında ben bu işi bi ankete dökecem...elimizde adam gibi bi rakamsal değer olsun!

sayın adminnim ilgine teşekkürler...
belli firmalar baktım ama ben sert lastikten, hamuru aşınmayan lastikten yanayım; hiç olmazsa parçasının kalktığını görmüyorum... şu an elimde 3 firmanın fiyatı var.
ben bunu şimdiden paylaşayım iznin olursa...
1,3 Multijet DOBLO Premio için uygun lastik fiyatları
185 65 15 92T
PIRELLI 160 TL KDV dahil
LASSA 160 TL KDV dahil
BRIDGESTONE 190 TL KDV dahil
PIRELLI FORMULA 4 130 TL KDV dahil
şu anlık ben yine eskiden yanayım; Allah'a şükür hiç sıkıntı yaşamadım... Kredi Kartına 6-10 taksit arası ödemeler mevcut...
herkese hayırlı günler, hayırlı işler...

sayın adminnim ilgine teşekkürler...
belli firmalar baktım ama ben sert lastikten, hamuru aşınmayan lastikten yanayım; hiç olmazsa parçasının kalktığını görmüyorum... şu an elimde 3 firmanın fiyatı var.
ben bunu şimdiden paylaşayım iznin olursa...
1,3 Multijet DOBLO Premio için uygun lastik fiyatları
185 65 15 92T
PIRELLI 160 TL KDV dahil
LASSA 160 TL KDV dahil
BRIDGESTONE 190 TL KDV dahil
PIRELLI FORMULA 4 130 TL KDV dahil
şu anlık ben yine eskiden yanayım; Allah'a şükür hiç sıkıntı yaşamadım... Kredi Kartına 6-10 taksit arası ödemeler mevcut...
herkese hayırlı günler, hayırlı işler...

hocam bu fiyatlar yüksek...lassa atracta 185/65/15 92T XL yi pazarlık et 140-145 liraya al...lastikçiler öyle 160-170 şişiriyorlar ama tutturabildiğine...balansı takması sökmesi fiyata dahil...dikkat et 4 lastiğede balans yapsınlar...

birde unutma lastiklerin faturasını garanti belgesini ve 1 yıl ücretsiz yol yardımınıda al...bunların hepsi fiyata dahil...

sitede ben prelliden memnunum diyene daha ben rastlamadım...müthiş sert bir lastik...ömrüde öyle aman aman uzun değil...

garanti ve yol yardımı konusunda bilgin için teşekkürler... açıkçası dediğinde haklısın; ben direkt içeri fiyat için sorarak girdiğimden rahatça anlaşma yapmadım... nasipse bakımdan çıkınca araba hemen taktırmam lazım çünkü belliki artık havalar böle olcak...
araştırmaya devam edicem...
Pirelli konusuna gelince; ben o kadar yükte veya boş olarak kullanıyom hiç sıkıntı(savrulma, kızaklama, tutunma, ...) yaşamadım... ama yeniliklere açık biriyim...
değerlendirmeler için teşekkürler...
saygılar...

sana katıla katıla gülüyorum,yada gülmekten katılıyorum...
(ben katıldığımda murat yazmamıştı daha🙂)

peki kanki düzeltiyorum hemen😀

sitede ben prelliden memnunum diyene daha ben rastlamadım...müthiş sert bir lastik...ömrüde öyle aman aman uzun değil...
KATILIYORUM...

arkadaşlar ankete belli başlı lastık firmaları mevcut lakın en belli başlı olanlardan ***** neden yok

arkadaşım bir daha o firmanın ismini ağzına alma.

arkadaşlar fransız malları ile ilgili boykotumuz devam etmektedir...lütfen forum mesajlarınızda fransız malları ile ilgili yorumlardan sakınınız!

fransız malları ile ilgili yorum içeren iki mesaj silinmiştir...

fransız lastik markaları anketimizde yer almamaktadır!

herkese selamlar
sonuçta kararımı bütün bloglarda ve forumlarda iyi not alan; az billinen bi yerli malda karar kıldım.
PETLAS
185 65 15 92T
135 TL 12 taksit
sibop değş.+rot-balans-sökme takma
bence bilinmiyor ama kullananlar çok memnun... ben zincirlerimi kırıp karar kıldım. nasip bakalım. inşallah bende de olumlu sonuç sağlar.
saygılar...

herkese selamlar
sonuçta kararımı bütün bloglarda ve forumlarda iyi not alan; az billinen bi yerli malda karar kıldım.
PETLAS
185 65 15 92T
135 TL 12 taksit
bence bilinmiyor ama kullananlar çok memnun... ben zincirlerimi kırıp karar kıldım. nasip bakalım. inşallah bende de olumlu sonuç sağlar.
saygılar...
Merhaba lastikleriniz hayırlı olsun
ilerleyen günlerde petlas la ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

herkese selamlar
PETLAS
185 65 15 92T
135 TL 12 taksit
saygılar...

Hayırlı olsun... Petlas iyi bir lastiktir...Sizi üzmez... En azından yerli...

bu petlasın kar lastiği nasıl acaba diş lerin deseni çok hoşuma gitti

petlas asla yolda bırakmaz mı neydi öyle bi sloganı vardı😀

Merhaba aranıza yeni katılıyorum.
benim 2006 model fiat doblo marka arabam var. lastikleri orjinal bridgeston 175/75/14 lastikleri var değistirmek istiyorum.Alternatif ebat olarak hangi ebaları tavsiye edersiniz.(yük taşınmayacak).Arastırdım ama kafam hala karısık.Yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar.

Back