lastik tecrübesi.

@yusufb iğne iplik hesabı yapıp sonuçta fabrikanın taktığı sert dandik lastikleri almışsınız bu lastikler tonajlı 3-3.5 tonluk ağırlıklar içindir bu yüzden 1600 kiloluk dobloya gereksiz ve serttir ayrıca dediğinin tam tersi satıcılar satamadıkları içinde göz korkutup c sınıfını satmaya çalışırlar yani 205-55-16 ellerinde kalmaz çünkü en çok satılan ebattır lastiklerin hayırlı olsun ama iyi bir seçim değil

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@doblo3535

D3 1.3 doblom var. Yazlık lastik alacağım. Çeki demiri taktırdık römork ile 400-500 kg yük taşıyacağız. Her an olmasa da haftada 2-3 gün römorku kullanacağız. Bu yüzden C sınıfı denilen yük lastiğinden almayı düşünüyordum. Yanlış bir tercih mi olur yük lastiği almak ? Yardımcı olursanız sevinirim

** Bu arada jantlar çelik değil.

@kaan_akcay

BFGoodRich, iyi ve kaliteli bir markadır korkmadan alabilirsiniz.

arkadaşlar kormoran vanpro B2 195 60 R 16 99/97 H fiyat 275 Tl yazlık olarak önerirmisiniz bu markayı kullanan varmı

@ali1
Aman dikkat et aman

@ali1

Almayın derim, yerine Falken Dunlop bakın biraz daha pahalı belki ama emin olun daha iyi illa C sınıfı alacaksanız.

yorumlarınız için teşekkürler yarın bir kez daha lastikçileri dolaşacağım, fiyatlar uçuk kışlıklarda 9 taksit yapmışlardı şimdi 5 taksit diye direniyorlar.

@firukk
205-55-16 dört lastik ayni olmalıdır muayeneden dün bu ebat ile geçtim

@ali1

Falkende 8 taksit vardı sanırım

dostlar bugün goodyear cargo maraton aldım 350 tl tanesi 8 taksit sağolsun lastikçi 1 ay sonra ödemeleri başlattı. yalnız bazı görüştüğüm kişiler lastikler c sınıfı değilse vizeden geçilmediğini söylediler.

@doblo3535 hatırlar, 1 ay ve 20 sayfa forum sonunda 215/55r16 xl lastik aldım, çok memnunum.

205 likler zayıf , 225 ler kamber istiyor, 235 e jant yok.

@ali1

Kim söylediyse saygı ve selamlarımı iletiyorum, yük taşımıyorsanız C sınıfı lastik sadece para israfı. Keşke o lastikler yerine lastikçide kafasını kullanıp size GOODYEAR EFFİCENTGRİP CARGO verseymiş dedim içimden madem ki C sınıfı...

@anka2556

Bende 215 55 16 lastiklerimle geçtim sorunsuz şekilde, 205 ilede geçtim, şu an 225 45 17 takılı tabi bunuda deneyeceğim geçer mi geçmez mi 1 seneye 😀

XL ibaresinin anlamı tam olarak nedir. Yük lastiği için kullanılan ifade mi

205 215 225 arasında sürüş açısından ne farklılık var. Yazlık lastikte

@firukk

• XL sembolü: kıs.Ekstra Yük. Standart lastiğe göre fazladan taşıma kapasitesini ifade eder.

1. ve 2. linkteki lastikler aynı ama 3. sanırım farklı. Fiyatı biraz daha pahalı çünkü. Farkı nedir acaba ? Ben bi fark göremedimde.

İlk linkteki falkeni almayı düşünüyorum bende sizce doğru seçim olur mu ?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@firukk

Hocam farkı satıcı fiyatı lastikler aynı ucuz hangisi ise oradan alın, hayırlı olsun.

@firukk

Bende 1 aylık araştırmanın sonucunda falken ve hankook arasında kalmıştım ikiside çok güzel lastik, yanlız falken çok yumuşak hamurlu ve yanakları daha zayıf geldi bana. Böylece hankook ventus prime 3 lastikleri taktim aracıma. D3 1.6 premio araç 205-55-16 91v lastik. Şu an 2500 km oldu şiddetle tavsiye ederim, yol tutuşu heleki ıslakta yol tutuşu frenlemesi harika, şiddetli yağmurda suyu yara yara gidiyor, nisan ayı sonunda düzcedeydim süpriz bi kar yağdı haberlerde görmüşsünüzdür belki, lastikler 1 haftalıktı 10-15 cm karda 1 kere patiye düşmeden gezdim. Her yönüyle güzel bi lastik, değerlendirmenizi öneririm.

@ali1
lastikleriniz hayırlı olsun. yanlış bilgi vermişler.

Back