lastik markası

akşam taktırdım arkadaşlar pirelli P1 sersini arabam değişti ya sanki bi anda kendine geldi ben şimdi kısa bi denemeler yapar size bilgi veririrm 🙂

Serkan abi hayırlı olsun ne kadara ve nereden aldın ?

Bizim aracında arkalar kabak, önler %50 civarında

kardeşim İZMİR KARŞIYAKA DEVLET HASTENESİ ni geçince Yamanlar Vergi Dairesi var onun hemen 50 m yanında lastikçi var adını şimdi unuttum kartviziti evde akşama yazarım adet fiyatı 135 TL den 4 tane taktırdım. başka bir arkadasımda pirelli taktırcagıa petlasta taktırabilirdin onlarda iyi lastik yol tutuşu v.s sağlam lastik dedi onlarda 100-125 TL arası

sa arkadaşlar yeni konu açmadım burdan sorayım dedim erzurum gibi yoğun kar yağışının olduğu yerde hangi lastiği kullanıyım bugun bı kaç lastikçi dolaştım petlas debica sava goodyear markaları gördüm 185 65 14 için petlas 115 tl debica 125 tl sava 150 tl goodyear 190 tl dediler. aralarında goodyear ultragrip 8 daha iyi hepsiburadada 2012 üretimi için 140 tl istiyorlar ne dersinizalayım mı cevaplar için teşekkürler

petlas veya goodyear alın derim.kışlıklarda petlas süper.godyear da olur.size kalmış.

good year lmayı düşünüyorum ama piyasada 190 tl hepsiburada 140 tl fakat 2012 yılı uretimi yazmış ne gibi sakıncası varki 2012 yılının

akşam taktırdım arkadaşlar pirelli P1 sersini arabam değişti ya sanki bi anda kendine geldi ben şimdi kısa bi denemeler yapar size bilgi veririrm 🙂

kardeşim İZMİR KARŞIYAKA DEVLET HASTENESİ ni geçince Yamanlar Vergi Dairesi var onun hemen 50 m yanında lastikçi var adını şimdi unuttum kartviziti evde akşama yazarım adet fiyatı 135 TL den 4 tane taktırdım. başka bir arkadasımda pirelli taktırcagıa petlasta taktırabilirdin onlarda iyi lastik yol tutuşu v.s sağlam lastik dedi onlarda 100-125 TL arası

Teşekkürler abi. Arkadaşlarında tavsiyeleri petlas yönünde sanırım tercih hakkımı ondan yana kullanacağım 🙂

Teşekkürler abi. Arkadaşlarında tavsiyeleri petlas yönünde sanırım tercih hakkımı ondan yana kullanacağım 🙂

evet petlaslarda çok iyi diyor bizim arkadaşlar nede olsa TÜRK MALI 🙂🙂

goodyear alacağım ama 2012 üretimi diyor ne sakıncası olabilirki

valla ali kardeşim hiç bir sakıncası olmaz lastik ömrü kaç yıldır ?
cevap veriyorum : 5 yıl

seninkinin üretim yılı ne 2012 bu ne demek oluyor 1 yıl olmuş üretileli yani geriye 4 yıl kalıyor. yani sakıncası yok kalkıpta 3 yıl geçmiş olsa o zaman alma derim. onlara çok dikkat edin. rafta da dursa arabada da takılı olsa lastik özelliğini kaybediyor.

bugun tanıdık bi lastikçiye gittim lassa iceways aldım 4 tanesine 550 tl ödedim lastik çok iyi duruyo

kışlıklar için erken henüz.o lastik kışlık değil mi?

Bizim doblo lara normal binek lastikleri mi takılıyor ?

yoksa hafif ticari mi ?

iceways araştırdım biraz hafif ticarilerde yok bineklerde var

normalde hafif ticari ama binek daha iyi.değerlere dikkat edildikçe sıkıntı çıkmaz.

kışın lastik pahalanır diye şimdiden aldım lastikçi iceways önerdi era iyi değil dedi

hayırlı olsunda.şimdi taktırmasaydınız bari.

Bizim izmir de havalar çok soğuk olmuyor.

7 derecenin altına hava toplasan yaz boyunca 5-6 sefer düşer.

izmir için kış lastiği almaya gerek yok sanırım.

yazın 5-6 sefer hiç düşmez aytaç.kışın belki.😀😀😀 ama dediğin gibi şehir dışınada çıkmıyorsan gerek olmaz o bölgelerde.

yazın 5-6 sefer hiç düşmez aytaç.kışın belki.😀😀😀 ama dediğin gibi şehir dışınada çıkmıyorsan gerek olmaz o bölgelerde.

Pardon Mehmet abi kış diyeceğime yaz demişim 😀 *clap*

aynen abi normal yaz lastiği alalım biz. 100-125 arası bulacağız gibi duruyor.

Birde şu Lassa ile Petlas 'ın yol yardımı olayı çok hoşuma gitti.

4 lastik alana 1 yıl hediyemiş galiba.

merhaba arkadaslar
D2 kasa aracımın orjınal 185/65/15 88t olan yuk lastıklerını cıkarıp 195/55/15 88h michelin enerj saver yazlık takmıstım cok memmun kaldım geçtıgımız kış başın da aynı ebatta yenı desen alpıne4 serısı kıs lastıklerı ıle kısı atlattım arac bu kıs memleketım eskısehırdeydı gayet memnun kaldık.
diğer bır hususta askerlık gorevımı yaparken yeni petlas kıs lastıklerı takılmıstı komutanlık araclarına lakin cok sert geldıgı ıcın bakım kademede 8 set olarak nerden buldular bılmıyorum bır oncekı model alpıne a3 setı ıle butun aracları değiştirmışlerdı

merhaba arkadaslar
D2 kasa aracımın orjınal 185/65/15 88t olan yuk lastıklerını cıkarıp 195/55/15 88h michelin enerj saver yazlık takmıstım cok memmun kaldım geçtıgımız kış başın da aynı ebatta yenı desen alpıne4 serısı kıs lastıklerı ıle kısı atlattım arac bu kıs memleketım eskısehırdeydı gayet memnun kaldık.
diğer bır hususta askerlık gorevımı yaparken yeni petlas kıs lastıklerı takılmıstı komutanlık araclarına lakin cok sert geldıgı ıcın bakım kademede 8 set olarak nerden buldular bılmıyorum bır oncekı model alpıne a3 setı ıle butun aracları değiştirmışlerdı

üstat ben de lastiği değiştirecem orjinal lastik seninle aynı . ben pirelli dşünüyordum . michelin ne kadara aldın . bi de yakıta faydası oldu mu ?

Back