lastik markası

serkanortanca

Onursal İzmir Yöneticisi
Başka Araç
Adı
YİĞİT SERKAN ORTANCA
Kan Grubu
B RH +
Meslek
Özel kolluk
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2007
Renk
Metalik Gri
arkadaşlar merhaba

normalde lastik ebatım 175 - 70 - 14 dür. lastik değişimi yapıcam ve bi arkadaşım bana 185 - 65 - 14 PETLAS marka lastik vereyim dedi. tanesi 100 TL sibob rot/balans v.s ayarlarınıda bedava yaparım dedi sizce lastik markası ve ölçüsü normal mi ?

185 - 65 - 14 PETLAS bu oranın bana yakıttı v.s zararı olur mu? yoksa ben gene 175 - 70 - 14 ebatlarında mı bakayım.

yardımlarınız için teşekkürler , bugün hemen bilgi alırsam akşama taktıracam.

taban genişlediği için yola tutunma katsayısı artacaktır. bu da yakıtı biraz arttırır fakat lastik değiştireceğim zaman bende biraz geniş ebat düşünüyorum. kendi lastiklerinin yol tutuşu pek hoşuma gitmiyor. yol tutuşu iyi olsun yakıtı da biraz artsın napalım

arkadaş zaten motor 1.9 D yakıtı fazla yakıyor bide ebat genişledimi gene çıkıcak ben çok yolculuk yapmam ama ? valla kararsız kaldım taktırayım mı diyorsun

genelde d1 doblolar 185/65/r14 lastik kullanır. yakıtınızı kayda değer arttırmaz. yol tutuşunuz iyileşir fren mesafesi kısalır mı kısalmaz mı tam birşey diyemem bu konuda kesin bir yargıya varılamadı henüz.

petlas kış lastiklerinde çok iyi ama yaz lastiklerinde aynı şeyi söyleyemeyeceğim. koca uçakların lastiklerini üreten firma adam gibi yazlık lastik üretemiyor.

michelin energy saver plus yumuşaktır, lastik sesi almaz. kuru zeminde yol tutuşu güzeldir, ama ıslak zeminde dikkatli olacaksınız kayma eğilimi gösterir. 🙂

Bizimkinde 185/65/14 var orjinal ebati 175/70/14 yakıt konsunda değişiklik olmaz dedi taktırdığım adam. Lassa taktırdık biz 1.9 motorlar için tavsiye ederim 🙂Tanesi 135 tl ye aldık 🙂

Bizimkinde 185/65/14 var orjinal ebati 175/70/14 yakıt konsunda değişiklik olmaz dedi taktırdığım adam. Lassa taktırdık biz 1.9 motorlar için tavsiye ederim 🙂Tanesi 135 tl ye aldık 🙂

valla kardeş 135 TL lassa bulsam hemen gider taktırırım akşam iş çıkışı lastikçileri dolaşayım biraz bakalım o fiyatlarda birşey bulursam taktıracam hemen. artık ya 175-70 yada 185-65 hangisi olursa taktıracam bakalım sansımıza mishelen istiyorum ama biraz tuzlu 185-200 TL arası

çokkk soru sordum k.bakmayın şimdi birine sordum bana fiyatı iyi geldi ama lastikçi arkadaşta husisi kullanıyorsan 185-65-14 taktır dedi elinde Pirelli P1 serisi varmış çok iyi dedi 135 TL ye takarım dedi ne diyorsunuz arkadaşlar akşama taktırmaya gidicem ona göre 🙂

selamlar d1 kasa 1,9 jtd vip orjinali 175 70 14 ben 185 60 15 88h taktım yani hem jant hemde lastiği değiştim yol tutuşu mükemmel yakıtta farklılık görmedim. lastiklerim kumho ecsta

hayırlı olsun.

bende cumartesi lastikleri yenileyeceğim, maslak oto sanayinde 185.65.15 lassa tanesi 135 tl sizce iyimidir?

bende cumartesi lastikleri yenileyeceğim, maslak oto sanayinde 185.65.15 lassa tanesi 135 tl sizce iyimidir?

fiyatı iyi hanefi kardeşim.

peşini 135 TL taksitle 160 TL

evet fiyat uygun ancak yol tutuşu nasıldır acaba ve içeriye çok ses alır mı? ben aracı sürekli kaldırıma çıkarıp park ediyorum bu yüzden dayanıklı mıdır?

fiyat bencede çok iyi

evet fiyat uygun ancak yol tutuşu nasıldır acaba ve içeriye çok ses alır mı? ben aracı sürekli kaldırıma çıkarıp park ediyorum bu yüzden dayanıklı mıdır?
Biz alalı cok olmadı ama yol tutuşundan memnunum dayanıklılık konusunu tam bilmiyorum ama iyi bi lastik 🙂

fiyat güzelde bence 20 daha ver continental al derim.

http://otostart.com/lastik/?html=_185_65_15_0_0_oto_lastik

akşam taktırdım arkadaşlar pirelli P1 sersini arabam değişti ya sanki bi anda kendine geldi ben şimdi kısa bi denemeler yapar size bilgi veririrm 🙂

hayırlı olsun.güle güle kullanın.

akşam taktırdım arkadaşlar pirelli P1 sersini arabam değişti ya sanki bi anda kendine geldi ben şimdi kısa bi denemeler yapar size bilgi veririrm 🙂

Serkan abi hayırlı olsun ne kadara ve nereden aldın ?

Bizim aracında arkalar kabak, önler %50 civarında

üstatlar konuya sonradan dahil oldum . bi şey soracağım . bizim fabrika çıkışı lastik duruyor .lastiği ben de değiştireceğim . lastik 185 65 15 92t pirelli p4 . ben araca ağır yük atmıyorum .sizce h mi yoksa t sınıfı mı alayım .

üstatlar konuya sonradan dahil oldum . bi şey soracağım . bizim fabrika çıkışı lastik duruyor .lastiği ben de değiştireceğim . lastik 185 65 15 92t pirelli p4 . ben araca ağır yük atmıyorum .sizce h mi yoksa t sınıfı mı alayım .

yanılmıyorsam T lerdi sanırım H lere biraz daha pahalı yük taşımıcaksan H sini al ama yük taşıcam diyorsan o zaman T aralarında zaten gözle görülen bir fiyat farkı oluyor anlıyorsun hemen

Back