Doblo Lastik marka tavsiyesi

matador43

Azimli Üye
Selam arkadaşlar aracıma yazlık lastik alıcam Doblo D3 4 tane 195/60/16 marka olarak tavsiyeleriniz ne olabilir teşekkürler.

Dosyalar

• IMG_20190409_123016.jpg
    IMG_20190409_123016.jpg
    2,1 MB · Okunma: 33
Dunlop Nexen Falken Kumho Hankok Nokian Continental Michelin.
Ayrıca 205/60/16 Mükemmel.
92h etiketli alın

92h etiketli alın
Yunus hocam benim tüv raporlarında aracın lastik ebadı yazıyor ben lastik ebadını değiştirsem sorun olur mu? Kapıdaki etiketi sökmenin bir işe yaramayacağını düşünüyorum.

Ben bugün D4 ile 205 55 16 lastikle muayeneden geçtim

Yunus hocam benim tüv raporlarında aracın lastik ebadı yazıyor ben lastik ebadını değiştirsem sorun olur mu? Kapıdaki etiketi sökmenin bir işe yaramayacağını düşünüyorum.
Olur

Benimkide kamyonet ruhsatlı idi sıkıntı yaşamamıştım.ama bazı yerlerde sıkıntı yapıyorlarmış.

Goodyear Hankook vb. Marka alın pahalıdır ama Kalitesi Yolda dağda bellidir

92h etiketli alın
Usta 8 tane marka yazmissin hepsini kullandin mi Merak ediyorum ama şöyle bi katkida bulunayim;
2011 d3 var bende 3 sene once KUMHO lastiklerle degistirdim Sizi temin ederim hurda prelli sıfir kumhodan daha iyiydi bu benim gorusum bi kere almis bulundum bin pisman oldum aferdersiniz yere biri tukurse araba patinaj cekiuo

Petlas imperium yada progreen hem uygun hem fiyat performans guzel

Son düzenleme:
Usta 8 tane marka yazmissin hepsini kullandin mi Merak ediyorum ama şöyle bi katkida bulunayim;
2011 d3 var bende 3 sene once KUMHO lastiklerle degistirdim Sizi temin ederim hurda prelli sıfir kumhodan daha iyiydi bu benim gorusum bi kere almis bulundum bin pisman oldum aferdersiniz yere biri tukurse araba patinaj cekiuo
Hocam yanlışlıkla drift lastiği almış olmayasınız kumhoyu need for speed oyunlarından hatırlıyorum und2 de drift sahalarında reklamı olurdu

Pirelli chorno 5 para etmez

Back