Lastik hava basıncı

Mustafa1288

Yeni Üye
Adı
mustafa
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2006
Renk
Gri
Arkadaşlar hayırlı bayramlarınız olsun. sorum şu; 2006 fiat doblo 1.3 premio aracımın lastik ölçüleri 185/65/R14 86T bu lastiklerin hava basıncı kaç olmalıdır araçta herhangi bir yerde bulamadım yük taşımıyorum hususi kullanıyorum. yardımcı olursanız sevinirim

Ön - arka 2.7 olmalı.

yük taşımıyorum ön arka 32 hava bastım geçen gün. arabada da lastik basıncıyla alakalı gösterge filan yok.

@Mustafa1288
kapıda olması lazım normalde.

Servis kontrol etmişti ön arka ikisine 36 psi yaptı.. olması gereken budur dedi.. ogun bu gün 36 basıyoruz 14 inç lastiğe 🙂

Arkadaşlar merhaba
D2 aracı olup kapısında lastik basınçları yazan etiketin fotoğrafını çekip paylaşabilecek varmıştır?
Benim kapıdaki sökülmüş.
İyi günler.

@hsyn_mnts
d2 si olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır. kullanma klavuzundanda bulabilirsiniz.

Merhaba
Kullanım klavuzu aşağıdaki gibi ancak benim aracın ruhsatındaki model burada yok ama kullanım klavuzu doğru yani benim araca göre, sadece hava basınç listesinde benim araç modeli yok .

Ruhsatta doblo Classic combi safline 1.3m.jet yazıyor ben şimdi neye göre hava basmam lazım ?

Lastikten dolayı sürüş konforum aşırı düşüyor özellikle yüksek hızlarda araba savruluyor gibi oluyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu?
Lastik ebadım 185 65 15 92t yük taşımıyorum

upload_2018-8-4_13-28-34.jpeg

Back