EE 400 tarafından yazılan metin:
arkadaşlar ben aracımın lastiklerinin cok sert oldugunu dusunuyorum ve lastık ebatlarını deyiştirmek ıstıyorum aracım 2011 doblo safline aracımda celık jant attım ve kaç ebtalrda lastık kulanmalıyım?
ben jantlarımı zaten 15 aldım lastıklerımı 195-65 yapsam olurmu.
5400 de mıchelin alacagım bu latıkler cok sert arastırmlarıma gore araç tıcarı oldugu ıcın uzerındekı lastıkler yük icin sert.
ben jantlarımı zaten 15 aldım lastıklerımı 195-65 yapsam olurmu.
hele bi arkada otur abi bide çukurdan geçerken için dışın bir birine karışıyo bizim dobloda öyle acayip sallanıyo arka taraf 🙁 🙁 🙁serdarengin tarafından yazılan metin:
ben seviyom ya duravisi.acaba bi arkada oturupmu denesem😀
denede gör abi 😀 😀serdarengin tarafından yazılan metin:
du bi deneyeyim valla ya.
RAPTOR tarafından yazılan metin:
ya ben arkada rahat ediyorum aslında.birazda şoförden kaynaklanıyor.mesela kardeşim araba sürerken hiç tedirgin olmam benim gibi sürer arabayı,çok rahat ederim onun sürdüğü arabada.bazen o sürer ben arkada otururum,uyurum,dizüstüden oyun oynarım,dosya hazırlarım,hiç öyle rahatsız olmam.
öte yanadan dayımın meganla mersinden buraya gelene kadar bir saniye olsun gözümü kırpamadım...süremiyor arkadaş...en son nevşehirde sen biraz uyu bahanesiyle aldım elinden arabayı,o uyanana kadar ben trabzona çıkmıştım zaten...
onu biliyorum abi işte onda bi düzenek varki premio ile dinamic in makasları felan farklı 🙂 🙂RAPTOR tarafından yazılan metin:
makas var arkada can