lastik ebatları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EE 400
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EE 400

Azimli Üye
arkadaşlar ben aracımın lastiklerinin cok sert oldugunu dusunuyorum ve lastık ebatlarını deyiştirmek ıstıyorum aracım 2011 doblo safline aracımda celık jant attım ve kaç ebtalrda lastık kulanmalıyım?

EE 400 tarafından yazılan metin:
arkadaşlar ben aracımın lastiklerinin cok sert oldugunu dusunuyorum ve lastık ebatlarını deyiştirmek ıstıyorum aracım 2011 doblo safline aracımda celık jant attım ve kaç ebtalrda lastık kulanmalıyım?

15 jant dan şaşmayın derim. ebatları da 195 e büyütebilirsiniz. aracınız daha çok yeni neden böyle bişii düşünüyorsunuz ki :?

5400 de mıchelin alacagım bu latıkler cok sert arastırmlarıma gore araç tıcarı oldugu ıcın uzerındekı lastıkler yük icin sert.

5400 de mıchelin alacagım bu latıkler cok sert arastırmlarıma gore araç tıcarı oldugu ıcın uzerındekı lastıkler yük icin sert.

duravis değil mi? ben de biraz sert buldum. Gerçi ben ticari amaçla kullanmıyorum ama alışamadım hala. Michelin enerji serisi kullandım, harika lastikler ama doblo için uygunluğu konusunda tecrübem yok. Kullanan arkadaşlar olmuş duyduğum kadarı ile. Lastik konusunda Ekrem uzman. O daha iyi yardımcı olacaktır size 🙂

evet duravis benımkıde çok sert bende tıcarı amçla kullanmıyorum. karar verdım 195 65 mıchelın enerjı lastıklerı kullanacagım. ama bı ara da bırıdgestone turanza da duşunmustum.

ben jantlarımı zaten 15 aldım lastıklerımı 195-65 yapsam olurmu.

premionun orijinal jantı 15.kullanılan lastik 185/65/15 92T.

michelin energy saver serisi lastiklerin 92T ve 88H sınıfları mevcuttur kullanabilirsiniz.

lassanın 92TXL sınıfı atracta serisi mevcuttur.bu lastikleride kullanabilirsiniz.ayrıca lassanın kar tipi snowways era lastikleri 92TXL dir ve extra yüke dayanıklıdır.

ewt duravisler sert hemen küçük bir çukurda bile arka taraf acayip sallanıyor 🙁 🙁

bu brigstone duravis çok acayip bi lastik.baktığında kalas gibi duruyor ama yol tutuşu fren mesafesi falan hiç fena değil.

geçen gece eve gelirken otobüsün biri önümde ani fren yaptı,hızlıydım aramızda çok bi mesafede yoktu.frene bastım ama hiç ümidim yoktu aynaya baktım sağa kaçabilirmiyim diye (sol şeritteyiz) sağımda da araba var...eyvah dedim içimden arabanın önü gitti...

ama hayret edilecek şekilde muhteşem bi mesafede durdum.bide bazen sınırları zorladığım oluyor virajlarda,şu saate kadar daha bi falsosunu görmedim.ama bu lastiklere güveniyormuyum?emin değilim.

ben seviyom ya duravisi.acaba bi arkada oturupmu denesem😀

serdarengin tarafından yazılan metin:
ben seviyom ya duravisi.acaba bi arkada oturupmu denesem😀
hele bi arkada otur abi bide çukurdan geçerken için dışın bir birine karışıyo bizim dobloda öyle acayip sallanıyo arka taraf 🙁 🙁 🙁

du bi deneyeyim valla ya.

serdarengin tarafından yazılan metin:
du bi deneyeyim valla ya.
denede gör abi 😀 😀

ya ben arkada rahat ediyorum aslında.birazda şoförden kaynaklanıyor.mesela kardeşim araba sürerken hiç tedirgin olmam benim gibi sürer arabayı,çok rahat ederim onun sürdüğü arabada.bazen o sürer ben arkada otururum,uyurum,dizüstüden oyun oynarım,dosya hazırlarım,hiç öyle rahatsız olmam.

öte yanadan dayımın meganla mersinden buraya gelene kadar bir saniye olsun gözümü kırpamadım...süremiyor arkadaş...en son nevşehirde sen biraz uyu bahanesiyle aldım elinden arabayı,o uyanana kadar ben trabzona çıkmıştım zaten...

RAPTOR tarafından yazılan metin:
ya ben arkada rahat ediyorum aslında.birazda şoförden kaynaklanıyor.mesela kardeşim araba sürerken hiç tedirgin olmam benim gibi sürer arabayı,çok rahat ederim onun sürdüğü arabada.bazen o sürer ben arkada otururum,uyurum,dizüstüden oyun oynarım,dosya hazırlarım,hiç öyle rahatsız olmam.

öte yanadan dayımın meganla mersinden buraya gelene kadar bir saniye olsun gözümü kırpamadım...süremiyor arkadaş...en son nevşehirde sen biraz uyu bahanesiyle aldım elinden arabayı,o uyanana kadar ben trabzona çıkmıştım zaten...

ama abi benim bildiğim premio ve dinamic dobloların süspansiyonları değişik herhalde 🙂 🙂

RAPTOR tarafından yazılan metin:
makas var arkada can
onu biliyorum abi işte onda bi düzenek varki premio ile dinamic in makasları felan farklı 🙂 🙂

Back