Lastik basınç sensörü resetleme

Eniste07

Daimi Üye
Doblo
Adı
Abdurrahman Glgr
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Selamün aleyküm arkadaşlar grupta arama yaptım ama, rastlayamadım. 2016 D4 kasa Panorama versiyonu, Lastik basınç sensörü yandı yolda giderken, kendimiz bu uyarıyı söndürebiliyor muyuz ? Set tuşunu bulamadım. Trip tusu ile de yapamadm. Yada hava basınca geçecek mi ? Bu ikaz lambası. Grupta 39 psi demişler. 39 mu basalım

Selamün aleyküm arkadaşlar grupta arama yaptım ama, rastlayamadım. 2016 D4 kasa Panorama versiyonu, Lastik basınç sensörü yandı yolda giderken, kendimiz bu uyarıyı söndürebiliyor muyuz ? Set tuşunu bulamadım. Trip tusu ile de yapamadm. Yada hava basınca geçecek mi ? Bu ikaz lambası. Grupta 39 psi demişler. 39 mu basalım
34psi yeterlidir. lastikleri şişirdikten sonra reset lastik basınc tusuna basılı tut, sonra hareket et 5dk icinde düzelir.

Ustam lastikler 33-34 civarı imiş. Valla 39 bastım. Hiç bir tuşa da basmadm. Çalıştırıdm aracı, sönmüş ikaz. Yalnız tabi 39 olunca konfor kalmadı araçta. 205/60 16 lastikler. Olmadı 36'ya indireyim

Ustam lastikler 33-34 civarı imiş. Valla 39 bastım. Hiç bir tuşa da basmadm. Çalıştırıdm aracı, sönmüş ikaz. Yalnız tabi 39 olunca konfor kalmadı araçta. 205/60 16 lastikler. Olmadı 36'ya indireyim
Olması gereken 39 kapılarda yazar. Az olunca yakıt artar.

Selamün aleyküm easy pakette lastik sıfırlama tuşu nerede acaba ? Yok dediler ama..

Selamün aleyküm easy pakette lastik sıfırlama tuşu nerede acaba ? Yok dediler ama..
Easy modellerinde resetleme tuşu yok malesef lastiklerin hepsini kontrol edip olması gereken değerlere getirilince 1 km kadar hareket edince kendiliğinden sönüyor 😅

Merhaba arkadaşlar bende 2015 panorama 1.6 havalar yeterli sensör arızası değilde lastik basımç sistemi arızası verdi nasıl çöze bilirim

Lastik basınç sensörleri bazen bozulabilir. Kontrol edin

Back