lastik aşınması resim eklendi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geremy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Resim dosyanızı yüklemez iseniz göremezsiniz.
Görsek n'olacak bu aşınmayı bunu en iyi kararı verecek olan rot balans işini yapan oto lastikçi verecektir

Lastiklerin aşındıysa iyi bir rotçuya arabayı göster Recep abi

2010 1.6 premio 105 dublomu 2 sene once aldim lastikler le alakali bi sorunum yoktu geçen ay lastiklerin havasını kontrol ederken sag on ve sol on lastiklerin dış tarafinin parça poncuk gibi kopma farkettim rot balasciya gittim lastik e su terazisi ile bakti lastikler motor a dogru her ikiside yatik duruyor şase ciye git açtır dedi. Sonra baska rotcuya gittim alt tabla z rottan dedi yaptirirsan duzelir dedi yaptirdim ama hala aklim şase cide gitmelimiyim yoksa lastik mi almalıyım viraja girerken ses yapiyor tamircide kış liklastik öter dedi. Bi önerisi olan varmi. Yada Ankara da iyi bi rot cu

Recep abi şaseciye göster mutlaka bendede böyle problem oldu şaseci ve rotçuyla çözdüm işi çoğu rotçu rot makinasını kullanmayı bilmiyor
En iyi rotçu başkent sanayide rotçu bayram
Tabelasında Özben oğlu rot balans yazar uğra ona selamımı söyle yardımcı olur yunusu yolladığın şaseciye gönder de aklına gelir

Benim eskiden BMX bisikletim vardı düz yolda elimi bırakır giderdim sağa sola kaçmazdı arabamdada bu direksiyon ve rot konusunda çok hassasım sonunda bu rotçuyu buldum arabam ok gibi gider lastiklerimde sağ sol yanakta aşınma olmaz Recep abiii

Adresi bu linke tıkla kapısına kadar götürür abi
(link)

Tabelada Çağ Oto Şase yazar Recep abi
(link)

S.. A hayirli gunler rotcu bayram a gittim sorunum olmadigini kafami takmamı söyledi ama 2 adet lastık almami taysiye etti bende aldim şuan bir bmx bisiklet gibi oldu maşallah. Herkese çok teşekkür ederim ilgi ve alakanizdan dolayi Allah eksikliginizi göstermesin.

S.. A hayirli gunler rotcu bayram a gittim sorunum olmadigini kafami takmamı söyledi ama 2 adet lastık almami taysiye etti bende aldim şuan bir bmx bisiklet gibi oldu maşallah. Herkese çok teşekkür ederim ilgi ve alakanizdan dolayi Allah eksikliginizi göstermesin.
Aleykümselam Rica ederiz nedemek abi güle güle eskit

Back