Lassa mı Continental mi

omerasln

Azimli Üye
Doblo
Adı
Ömer
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Lastik almak istiyorum lassa 3250 TL Continental 3350 TL hangisi daha iyidir fikri olan varsa yardımcı olabilirmisiniz

Bizim yollara lassa daha uygun.Km olarak daha uzun süre hizmet eder.

Lassa iki dönem sonra cayır cayır ötüyor virajlarda. Yazın sesi insanı sinir ediyor. Ön tekerde Continental erken öldü bende kabul. Ama patlağı olmadı. Hep güven veriyor teker. Bir daha alsam conti alırım ki vakit yaklaştı. Arkalar hala sıfır gibi. 2022 de aldım. Conti ecocontact. 30 32 bin kmn filan anca yaptım

Teşekkür ederim bilgileriniz için peki hankok nasıldır

İkiside Dobloda 5 para etmez.
Michelin nexen nokian falken Dunlop kumho hankok Goodyear bridgestone bunlar mükemmel

Pirelli Continental Lassa Dobloda denedik test ettik 5 para etmez

ben Petlas PT525 PROGREEN 195.65.15 Doblo 2 2008 model taktım çok güzel fiyatı da 2500 2600 cıvarı tavsiye ederim

PT515 İMPERİUM da var o iyi değil

ben Petlas PT525 PROGREEN 195.65.15 Doblo 2 2008 model taktım çok güzel fiyatı da 2500 2600 cıvarı tavsiye ederim

PT515 İMPERİUM da var o iyi değil
Fiyat olarak kalite olarak profesyonel değil

İkiside Dobloda 5 para etmez.
Michelin nexen nokian falken Dunlop kumho hankok Goodyear bridgestone bunlar mükemmel
Otomobil için daha uygun sanırım. 8 senelik serüvenim 5 senesi araç üzerinde gelen Lassa ile 3 yılı da conti ile geçti. Conti daha makbul geldi bana. Önler çabuk oldu orası da ayrı konu. Bizim burası full yokuş. Lastiğin sağı solu gidiyor. Arkalar 0 gibi. Yarın vize var. Umarım geçerim. Gecemezsek önlere alacam bende

Otomobil için daha uygun sanırım. 8 senelik serüvenim 5 senesi araç üzerinde gelen Lassa ile 3 yılı da conti ile geçti. Conti daha makbul geldi bana. Önler çabuk oldu orası da ayrı konu. Bizim burası full yokuş. Lastiğin sağı solu gidiyor. Arkalar 0 gibi. Yarın vize var. Umarım geçerim. Gecemezsek önlere alacam bende
10.000 kilometrede bir arka ön değiştirirsen ikisi aynı derecede giderdi bilgin olsun jantlarla birlikte sol arkayı sağ öne sağ arkayı sol öne takarsan 10.000 veya 15.000 kilometrede bir erime seviyeleri aynı olur

fiyat olarak aile arabası olarak iyidir sonuçta aile aracı olarak kullanılıyorsa şehir içinde ara sıra gezmeye gidiliyorsa çok profesyonel olmasına gerek yok normal bir lastik fiyatı da makul lastik de 3 sene çok rahat gidiyor ben denediğim için söylüyorum bunu denedim yani çok pahalı bir lastik almaya gerek yok tamam bu bir araçtır önemlidir belki ama yarış yapılmıyor ralli'ye gitmiyor bir aile aracı otobanda 80-100 arası gittiğin zaman aracı kalkış yaparken pati çekmediğinde çok rahat 3 sene götürüyor 3 sene sonra artık keyfi olarak istersen değiştir kimisi beş sene kullanıyor lastikler kabak halde bence makul iyidir yani idare eder yine de tabii herkesin fikri başkadır kendine göre bir düşüncesi vardır ona bir şey diyemem 10 15 bin kilometrede bir arka ön değiştirildiği zaman lastikler aynı seviyede gider hep ben bunu denedim yaşadım

Aynı hesap oluyor. Arkalar sıfır neredeyse. Tabi yapılabilir değişim. 3 sene oldu. 30bin km yi geçti. Ön ikiyi yenileyelim olmadı yazın. Şimdilik götürür daha. Teşekkürler.

Uygun lastik arayanlar debicia ve sava marka lastikler goodyear ürünü ben sava intensa 205/60/16 aldım kullanıyorum çok memnumum tavsiye ederim.Hankook,Kumho,Nexen,Laufen gibi kore malı lastikleri ve sava,debicia gibi googyear yan ürünü lastikleri uygun fiyata bulursanız kaçırmayın petlas yanına bile yaklaşamaz bu markaların kalite olarak.

Son düzenleme:
bende pirelli cinturato plus 185/65/15 4 mevsim aldim memnunum

Mischlen den baskasi yalan

Bütçe müsaitse açık ara her yönden Michelin, ama bütçe durumunu zorlarsa yazlık olarak, Bursa-Trabzon arası gidiş-dönüş +2500 km gibi uzun bir yolda, 1.6 105 hp Mj Doblo ile, aracı sadece kendim kullanarak deneyimlemiş olduğum Hankook diyorum. Aşırı sıcak bir hava olmasına rağmen ses olayı hiç yok gibi bir şeydi, yol tutuşu, fren mesafesi gibi performansı da bence fiyatı konusunda hakkını veriyor. 10000 km yada 15000 km de bir ön-arka değiştirerek, havalarını sürekli kontrol ederek kullanmaya özen gösterirseniz, çok daha uzun süre kullanırsınız. Kış lastiği olarak ise, onu da Ocak ay'ı gibi tam kış ortasında, Bursa-Kayseri arası gidiş-dönüş, yine aynı araç ile sadece kendim kullanarak deneyimlemiş olduğum Kumho diyorum. İşinizi rahatlıkla görür, sizi üzmez. Şimdi ise Michelin kullanıyorum, onu da zaten anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Saygılar.

Back