lambalar yanmıyor ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
abiler d1 doblomun geri vites lambası plaka lambası arka sağ park lambası yanmıyor ön göğüste sinyalin altında çakmaklığın üstündeki yerin ışıkları yanmıyor yardım edermisiniz

sigortaları kontrol ettin mi?

canım benim iki adet sigortan atmış değiştir düzelecektir ...geçmiş olsun

sigorta cevaplarına katılıyorum.sonucu bekliyelim bakalım.

geçmiş olsun.

geçmiş olsun

sigorta numaralarını bulmam lazım kitapçıktan peki sigortaları penseylemi çıkarıcaz bide içerideki ledler sigortaların atmalarına sebep olabilirmi?

sigortaları sigorta kutusunun içerisinde bulunan aparatla çıkartıyorsunuz.mandala benzer bir aparat olması lazım sigorta kusunda.pense işine girmeyin.sigortalar zaten yeterince hassas.

sigortaları sigorta kutusunun içerisinde bulunan aparatla çıkartıyorsunuz.mandala benzer bir aparat olması lazım sigorta kusunda.pense işine girmeyin.sigortalar zaten yeterince hassas.
katılıyorum. *tup*

o aparat varmı yokmu bilmiyorum ama olmaması lazım çünkü hiç rastlamadım sigorta kutusunda

o aparat olması gerek beyaz mandala benzer

abiler d1 doblomun geri vites lambası plaka lambası arka sağ park lambası yanmıyor ön göğüste sinyalin altında çakmaklığın üstündeki yerin ışıkları yanmıyor yardım edermisiniz

stop sigortası atmış.göğüs ışıklarını sigortadan sonra tekrar yaz.sigortadansa düzelecektir.ampulleri kesilmişse göğüs sökülecek.senin işin değil.servis yapacak!

geri vites lambasının sigortası atmamış ama plaka lambasının sigortası atmış göğüs lambalarıda sanırım plaka lambalarına bağlı

k6fmf.jpg

işaretlediğim yer sigortayı çıkartmaya yarayan alet

sigorta numaralarını bulmam lazım kitapçıktan peki sigortaları penseylemi çıkarıcaz bide içerideki ledler sigortaların atmalarına sebep olabilirmi?

ledden dolyı atsa benim araba yerinden yürümezdi heralde valla ledden dolayı atacağını sanmıyorum ufak bi temassızlık olmuştur ondan dolayı atmıştır bence. 😀

geri vites lambasının sigortası atmamış ama plaka lambasının sigortası atmış göğüs lambalarıda sanırım plaka lambalarına bağlı

işaretlediğim yer sigortayı çıkartmaya yarayan alet
geri vites müşirinde bir temassızlık olabilir; tabi, sigortası atmamışsa. insan düşünmek istemiyor ama şanzıman içindeki müşir arızalı ise şanzıman açma kapama ücreti neredeyse triger işçilik ücreti kadar. ama bu güne kadar hiç bu şekilde arızalanan müşir duymadım. inşallah kolay yolludur seninki de.
geçmiş olsun..

Back