Kuş Pisliği Izi

Mehmet Akif

Saygın Üye
Adı
Mehmet Akif Gülbaş
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2012
Renk
Siyah
Arcın yan bagaj camın altına kuş pislemiş 2 3 gün belki daha da fazla kalmış arabada pisti çamurlu felan havalar kötüydü kuşun pisliği gitmiş ama izi kalmış bugün yikadim o zaman gördüm pisliğin olduğu yerin boyasina el sürdüğümde o bölge diğer yerlerden farklı ve dikkatli baktığında yeri belli oluyor bu izi nasıl geçiririm bir yolu varmı
Arabaya eylül ayında pasta cila boya koruma yapılmıştı

@doblo3535
Deme Abi öyle şeyler boya koruma vardı üstünde pasta yapsamda kurtarmazmi

Kim boya koruma yaptıysa ona git söyle. Kuş pisliğinden etkilenmemesi lazım.

Pisliğin olduğu bölgeye tırnak takılmıyorsa makinayla pasta cila atınca iz kalmaz.

@Sezgin Tok
@Sezgin Tok
Serviste 10 numara Fiat kampanyası yla yaptırmış tım
İzde tırnak takılmıyor ama dokununca doku farklılığı var izin olduğu yer sert

@Mehmet Akif
Hangi serviste yaptılarsa git başlarına ekşi en kötü boya koruma bile boyayı koruyor.

Bende pasta var atsam geçmezmi
Servise gidip ekşi olmak başka onu yaparız

@Mehmet Akif
Elle geçmez o vernik atmadığı sürece sıkıntı yok. En kötü boya koruma bile kuş pisliğinden etkilenmez. Makina vurunca gider.

@Sezgin Tok
Eyvallah abi teşekkür ler en kısa zamanda ordu tunalar ın tepesi ne binecem o zaman zaten kampanyadan yaptırdığım için büyük ihtimalle başka bir marka kullandılar önceden sordurmuştum meguairs kullanıyoruz demişler di boya koruma atılıp atılmadığından hep şüpheliydim zaten bu kadar sorun çıkartan bir servis yoktur zaten

meguiars a rica etmıstım sıyah rekte aracımda kus pıslıgı ızı cıkmamıstı boyayı yakmıs meguiars hallettı

@MetiNCagataY
Meguairs pasta mı uyguladın

Bende kendim aldım pasta sini attım bir çoğu çıktı ama sürgü kapı çıtası nin olduğu bölümde biraz kaldı

boya koruma olduğu halde ve her ay boya korumasını yenilediğim halde yaz kış kuş pisliği gördüğüm an yıkarım çok tehlikeli geçmeiş olsun

@doblo vip premio
Aynen kuş pisliği boya koruma falan dinlemiyor [emoji23]

Nedir bu kuşlardan çektiğimiz ya.Benim doblodada var.

Back