Hayırlı bayramlarınız olsun inşaaallah.Team Doblo ailesinin bütün fertlerinin Mübarek Kurban Bayramını kutlar; Sevdiklerinizle daha nice bayramlara kavuşmanızı Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.
Sizinde mübarek olsun inşallah Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah benim de oğlum diyalize giriyor böbrek nakli olacak dua eder hayr dualarınızı bekleriz.Allah CC emanet olun.Bayramınız mübarek olsun
Büyük Oğlum şehir hastanesinde yatıyor Dualarınız bekliyorum arkadaşlar
Diş apsesinden dolayı enfeksiyon çok yüksek yemek yiyemiyor serum antibiyotik tedavisi ile ayakta duruyor Bayrama buruk girdim Allah'ın izniyle güzel çıkarız inş
Allah şifa versin tez vakitte iyi olsun inşallah. Cümle hastaya rabbim şifa versin. Canları sağolsun. Sizde aynı şekilde hayırlı günler diliyorumSizinde mübarek olsun inşallah Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah benim de oğlum diyalize giriyor böbrek nakli olacak dua eder hayr dualarınızı bekleriz.Allah CC emanet olun.
Bayramınız mübarek olsun
Büyük Oğlum şehir hastanesinde yatıyor Dualarınız bekliyorum arkadaşlar
Diş apsesinden dolayı enfeksiyon çok yüksek yemek yiyemiyor serum antibiyotik tedavisi ile ayakta duruyor Bayrama buruk girdim Allah'ın izniyle güzel çıkarız inş
Sağ olun. cümlemize. Hayırlı bayramlar. Allah razı olsunRabbim tez zamanda Şafi hürmetine şifalar versin inşallah.