Temel0908
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 11 Temmuz 2022
- Adı
- Oğulcan
- Kan Grubu
- 0 -
- Aracınız
- Doblo
Obd girişinin orasimi yoksa direksiyon yükseklik ayar kolunun orasimi ustamSol tarafta direksiyon altını sökmen lazım az yukarıda kalıyor
Obd nin üstünde abi sökmen lazımObd girişinin orasimi yoksa direksiyon yükseklik ayar kolunun orasimi ustam
Obd nin orayı soktum az üstünde hoparlör var onun altında emniyet sensörü var başkada birsey yok yarın tekrar söker resim atarım ustamObd nin üstünde abi sökmen lazım
Ustam iyi bakObd nin orayı soktum az üstünde hoparlör var onun altında emniyet sensörü var başkada birsey yok yarın tekrar söker resim atarım ustam
Bazen sağ da veya kapı içinde de oluyor d2 bubende 1.9 jtd 2005 orada. sizde kapı içine koymuş olabilirler.
Sol kapı içine ve de sağ kolon arkasına bakın önce hangisi kolaydaysasol kapı içindemı acaba ?
Ustam sol kapi içinde yok sağ direkte yok nereye koydunuz bu modülüSol kapı içine ve de sağ kolon arkasına bakın önce hangisi kolaydaysa
Abi ben koymadım bilsem söylemezmiyim özelden bana şase atarmısın şemadan bulmaya çalışalım 🤣Ustam sol kapi içinde yok sağ direkte yok nereye koydunuz bu modülü
Ben de ona şaşırdım 🤣Bende ki sigorta panosu olduğu yerde. direksiyon sol alt kapak içinde. sizde oraya koymamışlar ilginç 🙁
acaba nerede