KROM PLAKALIK TAKAN VAR MI?

doblo vip premio

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Adı
OĞUZ
Kan Grubu
A RH +
Araç Yılı
2015
Renk
BRONZ KAHVE
forumda krom plakalık takan var mı baki abinin diğer doblosunda vardı galiba

birde sizden ricam dobloya yakışır mı sizce ben takmayı düşünüyorum plakalıklar çabuk kırılıyor sizce alayı mı?

ses falan yapıyor mu acaba bagajı kapatırken veya zırıldama şeklinde

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
ses falan yapıyor mu acaba bagajı kapatırken veya zırıldama şeklinde
bende önceden düşündüm ama sonra vazgeçtim....ama şimdi plakalıkları çıkardım sade duruyo...

öylede yapıştırmak lazım bu havalara pek sağlıklı olmaz alıp bi deneyeceğim bakalım güzel duracak mı

birde sizden ricam dobloya yakışır mı sizce ben takmayı düşünüyorum plakalıklar çabuk kırılıyor sizce alayı mı?

Kardesim onceki aracimda vardi soktum ama yeniye firsat bulup takamadim en kisa surede takacam guzel duruyor.....birde ben tinerle plakalarin siyah dis cizgilerini siliyorum cok tatli duruyor....

Kardesim ses yapmasin diye vidaamadan once kaliteli (3M) bantla altina yapistiriyorsun....sonra vidala plakayida cift taraflibant yap iki noktayada silikon sur ve yapistir....l

bakiergul tarafından yazılan metin:

Kardesim onceki aracimda vardi soktum ama yeniye firsat bulup takamadim en kisa surede takacam guzel duruyor.....birde ben tinerle plakalarin siyah dis cizgilerini siliyorum cok tatli duruyor....

abi bende kenarlarını silip takacam bakalım güzel duracak gibi geliyor banada

bakiergul tarafından yazılan metin:

abi bende kenarlarını silip takacam bakalım güzel duracak gibi geliyor banada

Kesinlikle duruyor....

314096_2370801438889_1516101017_2580558_964602638_n.jpg

abi bak bende tinerle plakaların siyah yerlerini çıkardım süper oldu...

Benim aracimda vardi cok ses yapiyordu

Back