Konya buluşmasına davet

Tarihi belli olsunda efe ayarlayalım.

Katılımcılar listesi

1) (link)
2) Konfiat (servis)
3) (link)
4) (link) (%50)
5) (link)
6) (link)
7) @efesvndk
8) bekleniyor...

SLM KOLAY GESİN AHMETCİĞİM. GÜZEL VE ÖZEL BR BULUŞMA OLMASINI DİLERİM. SLM MEVLÜT AMCA.

@MEVKU946
inşallah güzel olur biz elimizden geldiği kadarıyla yakışanı yapmaya çalışacaz mevlüt emmi

Arkadaşlar listede benle birlikte 8 kişi bulunuyor.İyi varsayımla listeden % 30-40 fire verirsek yaklaşık 5 kişi yapar.Mübarek ramazan ayınında yaklaşması sebebiyle daha güzel bir buluşma kalabalık kodro için ramazan bayramından sonraya planlayalım derim.Hem o zamana hediyeler stikerlarda yetişir.Ve bütün katılımcılardan toplantı için destek vermesini bekliyorum.En azından sayıyı biraz arttırırız.

Ramazan sonrası yapılması daha mantıklı.

1) (link)
2) Konfiat (servis)
3) (link)
4) (link) (%50)
5) (link)
6) (link)
7) (link)
8) @Ilkankrk
9)bekleniyor

hadi bakalım sayı artıyor hayırlısı ,

@efsane05

bayramdan sonrası uygun bir tarih olursa ben de gelirim hediye ve stickerlar ile birlikte inşallah 🙂

1) @kardelenkurt
2) (link)
3) Konfiat (servis)
4) (link)
5) (link) (%50)
6) (link)
7) (link)
8) (link)
9) (link)
10) bekleniyor...

Başkan seni listenin başına yazdım.Tariihi beraber belirleyeceğimiz için problem yok. Özle bir tarih ayarlayacazki listedeki her isimden onay alacaz.fire vermememiz gerekiyor.

Abiler kardeşler bilidiğinzi gibi bayramın hemen arkasına bursa buluşması var büyük ihtimal ankara'dan gelen olur bilidğim kadarıyla'da agustosta'da ankara buluşması var konya buluşması bu durumda biraz kritiğe girebilir.saygılar.

Beyler bulusma isi ne oldu ya. Bi toplanalim tanisalim. Konyada aktif grup olusturalim artik

Back