Kontak kapalı iken radyoda akü boşalması

Oğuzbey.

Yeni Üye
Adı
Oğuzhan
Aracım doblo d3 aracın kontağı kapalı olduğu halde radyo çalışır durumdayken akü boşalıyor ve kontağı çevirdiğim zaman araba çalışmıyor marş bile basmıyor radyodanmı başka bir şeydenmi anlamadım yardımcı olursanız sevinirim .

hoşgeldiniz.akünüzü bir ölçtürün önce.büyük ihtimal şarzı bitmiştir.

Benim orjinal teyp te kontaktan bağımsız çalıştığından hep bundan korkardım sonraki teybi kontağa bağladımda rahat ettim

Akü şarz etmiyorsa büyük ihtimal bende kontağa bağlıyacagım.

Akü bakimini yaptir kardesim ..eger bittiyse yenisini almadan once 2. El bi çıkma akü araştirmani tavsiye ederim ...200 liraya aku almak yerine 50 liraya 2. el akü almistim ..hala kullaniyorum :-D

Harhangi bi sorun ile karşılaştınmı peki ahmet kardeşim aküdeki ölü işareti yok yeşil yanıyor akü hayatta ama radyo işi bozuyor herhalde

Belki tozlanmistir paslanmişta olabilir ..belki bi temassizligi vardir..bi sanayiye cektir baksinlar akune .. kontaga baglatmani tavsiye ederim ..tamam arac dururken dinleyemiyorsun ama tasarruf ediyorsun ..arabanda cok zaman gecirmiyorsan kontakta olmasi bence daha iyi ..

onda başka birşey vardır ben 2 adet 38 cm le 1 saat müzik dinleyip tek marş da basıp gidiyorum

Bitmiş o akü kaç senelik?

o zaman bi kontrol ettir elektirikçide şarj dinamosuna falan baksınlar olmadı garantiye götür aküyü

1 aylik aku boyle yapmamasi lazim ama yinede bi elektrikcinize baktirin.

Aynı olayı ben de yaşadım. Aracın teybinde kaçak varmış. Yeni bir teyp aldım sorun halloldu.

Back