Kontagi acarken arka silecegin calismasi

Ferhatberber

Yeni Üye
Doblo
Adı
Ferhat
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Jtd
Motor
1.9 Multijet
Araç Yılı
2006
Kontagi acarken arka silecek calisiyo 1 kere gidiyo geliyo kafasina gore ön sileceklerde calisiyo

Bide yol bilgisayarinda yakit tuketimi 13.9 litre falan yaziyo ara sira 13.4e dusuyor hararet gostergeside ayni

Arabacim 1.9 multijet 2007 model

Sorun nedir sizce

Selamlar kardeş...aynısı benim 2006 model aracımda olmuştu.direksiyondaki sag sol sinyal ve silecek kolu {bunun ikisi komple bir bütün}değiştirdim...düzelmişti.ünlü otodan bulabilirsin...

Oncelikle geçmiş olsun.
Bu durum genelde silecek motoruna su temas etmesi halinde oluşan bir ariza. Silecek motorunu kontrol etmek gerekir.

Bende de ayni problem var iptal edecem sonunda

Merhaba öncelikle herkese bu ilk mesajım olduğu için kendimi tanıtım ankarada yaşıyorum ikinci doblom D3 aldım iyiki almışım tekrar dan 33 yaşındayım.silecek sorunu benim doblom da da vardı bazen çok basit bir nedenden olabiliyor.iyi bir Usta ya baktirmak lazım benim D3 te sadece silecek motoruna giden bir kablo kopmuş sorun hemen çözüldü ankara başkent oto saniyede çözüldü ve Tamiri çok az tutuyor.saygilarimla

Merhaba
Sorununuz daha once basima gelmisti. Bagaj kapagindaki camin ust bolumunde yeralan kablolarda kopuk var. Serviste yaptirmistim

2005model 1.3multijet aracımda arka silecek kapalıyken dızzz diye ses geliyor açık durumda iken ses kesiliyor ama çalışmıyo ve farlarım hep yanıyor bilgisi olan varsa memnun olurım

TEŞEKKÜRLER TAMİRCİY
Bende de ayni problem var iptal edecem sonunda
AYNEN BENDE SOKETİ ÇIKARDIM SORUN ÇÖZÜLDÜ BÜYÜK İHTİMALLE MUAYENE DE YALTIRICAM KABLOLARA BAKTIMDA BİŞEY GÖZÜKMÜYORDU

Back