Koltuk Başlığı Dikiz Aynası Görüş Alanını Kapatıyor

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

Fikret

Azimli Üye
D2 Doblo'mun Arka koltuk orta başlığı, dikiz aynasının görüş alanını kapattığı için,başlığı yerinde değil bagajda taşıyorum. Bu arka koltuk orta başlığının yerine, yeni kasa Dodlo'ların başlığı takılabilirmi merkez ölçüleri aynımıdır deneyen varmı Arkadaşlar. Yani başlıgın yarısının yenikasalarda olduğu gibi koltuğun üst noktasından aşağıya inmesi gerekiyor.(iyi bir anlatım olmadı farkındayım ama Sizler ne demek istediğimi anladınız)

aslında olabilir ama ben hiç takanı görmedim fakat d1 ve d2 doblo familylerde arka koltuk kafalıkları dediğiniz gibi ve sizinn arabanızada takılabilir

D2 Doblo'mun Arka koltuk orta başlığı, dikiz aynasının görüş alanını kapattığı için,başlığı yerinde değil bagajda taşıyorum. Bu arka koltuk orta başlığının yerine, yeni kasa Dodlo'ların başlığı takılabilirmi merkez ölçüleri aynımıdır deneyen varmı Arkadaşlar. Yani başlıgın yarısının yenikasalarda olduğu gibi koltuğun üst noktasından aşağıya inmesi gerekiyor.(iyi bir anlatım olmadı farkındayım ama Sizler ne demek istediğimi anladınız)

bu ortak sorunumuz... bunun cevabın ıben de merak eriyorum..

Zamanında tanker kullandığım için sorun olmuyor tankerde dikiz aynasını saçımı başımı düzeltmek için kullanıyordum çünkü başka işe yaramıyordu *haho**ice*

🙂 kamyoncu seni

bizimde doblonun arka orta başlık yok söktüm bide araka kapı çift perde falan var

bende aracı aldıgımda o kafaları söküp attım yerine bişey takma gereksimim olmadı.arkaya oturmadıgımdanmıdır bilmiyorum=)

hiç önemsemedim.zaten ben arkayı rahatlıkla görüyorum.😀

bizde d1 doblomuzu kullanırken hiç dsorun olmadı görüşü bence kapatmıyor ama biraz daha aşşağıda olsa daha iyi olurdu

koray abi zaten d3 lerde kafalıklar koltuğa geçmeli

valla bende arabayı aldıgımız zaman 5 dk sonra çıkarmıştım arkayı daha rahat görelim die..

iyide nasıl göremiyorsunuz arkayı bence bi etki etmiyordu*helpless*

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back