Koltuk Altı Aydınlatma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melrock
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

melrock

Saygın Üye
Doblo
Adı
Enis
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Conformatic
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2011
Renk
Çöl Grisi
Bizim araçlara sonradan bu fotoğraftaki gibi koltuk altı aydınlatması yapılabilir mi acaba?
Bir de eğer yapılırsa ortada ayağa dolanan kablo vs olur mu yoksa tertemiz ledli bir çözüm mü olur ?
Benzer bir şeyi aslında torpido gözü için de istiyorum. geceleri aydınlatmasız hiç kullanılmıyor malesef.

IMG_5722.jpg

abi güzel bi görüntü aslında bu olayı şerit led ile yapılabilir ama güzel bi tesisat ile kabloları falan eşiklere saklayacan orjinal gibi yapılabilir

aslında bu iş için sntden bilgi alınabilir

çok güzel olmuş... düşünülebilir aslında...

yapılır rahatlıkla neden yapılmasın ve çok güzel olur koltuk sökülüp alt tarafı şerit ile çevrelenip kapılara bağlanabilir kapılar açıldığında cıvıl cıvıl kımıl kımıl olur içerisi 😀

yapılır rahatlıkla neden yapılmasın ve çok güzel olur koltuk sökülüp alt tarafı şerit ile çevrelenip kapılara bağlanabilir kapılar açıldığında cıvıl cıvıl kımıl kımıl olur içerisi 😀

koray bu bilgelirin altına bunun maliyetini de yaz ne kadar ayapılır vatandaş bilgilensin... artık sen bizim resmi aksesuarcımızsın...😀😀

evet Koraycım fiyat da alalaım 🙂
bu arada bendeki gibi premio'larda koltuk üstünde hava yastıkları da bulunmakta. bu sökülüp takmalar sırasında birşey olmaz değil mi ?

evet Koraycım fiyat da alalaım 🙂
bu arada bendeki gibi premio'larda koltuk üstünde hava yastıkları da bulunmakta. bu sökülüp takmalar sırasında birşey olmaz değil mi ?

hiç birşey olmaz kızaklardan sökülüyor

30-50 TL arası led döşeniyor koltuk sökülmüyor bilginize enis abii bekleriz ŞNT ye 😀😀

Çubuklu Dedeoğlu Cad. No:60 BEYKOZ/İSTANBUL

0216 331 10 58 - 0216 331 30 40

Korayım inşallah en yakın zamanda gelirim (hanıma da bir sorayım da 🙂). yeri biliyorum zaten.
bu arada torpido gözüne de yapabiliyor musunuz aydınlatma ?

bencede koltuk sökülmesine gerek yok neden söksünlerki enis abi sen bi yaptır bakalm gece nasıl duracakama öyle bence aşırı aaydınlık iyi olmaz böyle hafif bi loş ışık gibi olsa daha havalı olur

30-50 TL arası led döşeniyor koltuk sökülmüyor bilginize enis abii bekleriz ŞNT ye 😀😀

hah işte şöyle koray yaaa... ailemizin aksesuarcısından açık ve net bilgiler...*lol**clap2**clap2*

hah işte şöyle koray yaaa... ailemizin aksesuarcısından açık ve net bilgiler...*lol**clap2**clap2*

😀

mantıklı ama torpido daha önemli enisin dediği gibi...

bencede torpido daha önemli karanlıkta iç lambayı yakmadan kullanamıyosun 😀

güzel olmuş yapanın ellerine sağlık.bende bir araştırayım.

aslında şaseden elektrik çekilse gerisi kolay herkez yapabilir aslında bide bizim durakta bi kaç arabada gördüm frene basınca gaz pedallarının orada kırmızı ışık yanıyor oda güzel bişey

bizim arabaların üst rafınının ortasındaki lamdan elektirik alıp direklerin üzerindeki plastiklerin altından geçirerek koltukların altına alınabilir yada yan döşemelrin altından halının altından alınıpta yapılabilir. torpido aydınlatması içinde albeaların torpido aydınlatma sistemi düşünülebilir.

bence bukadar uzun olacaksa gereksiz bişey olur

ben yaptım bu koltuk aydınlatmasını http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-2-sahibinden-full-full-orjinal-doblo-premio-81790376/detay/ bakın bu benim arabam satılık kendi arabama yaptım. maliyeti 5 metre kablo 4 park lambası we soket yardımcı olabilirim yapacak arkadaşlara.

ben yaptım bu koltuk aydınlatmasını http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-2-sahibinden-full-full-orjinal-doblo-premio-81790376/detay/ bakın bu benim arabam satılık kendi arabama yaptım. maliyeti 5 metre kablo 4 park lambası we soket yardımcı olabilirim yapacak arkadaşlara.

lütfen kendinizi tanışma bölümünde tanıtınız... aksi halde sorularınıza cevap verilmeyecektir...

Back