Kocaeli Team Doblo Buluşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan recepY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@kardelenkurt
SLM, MURATCIĞIM. PAZAR SAAT 14 DİYE YAZMIŞLAR. BEN GEBZE DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM ONLAR KOCAELİ OLSUN DEDİLER TAMAM DEDİK. FAKAT PAZAR GÜNÜ HAVA ÇOK YAĞIŞLI OLACAKMIŞ BELKİ DİYALOG KURABİLİRSEK HAFTAYA ERTELERİZ. DYE DÜŞÜNÜYORUM. SLM MEVLÜT AMCA.

Iyi akşamlar herkese mevlüt amca adres konusundan yardımcı olabilir istediğiniz yerden alabilirim sizi

kocaeli buluşmasını bi netleştirelim

pazar yağmur diyor mevlüt amca

@oktayostek
SLM OKTAYCIĞIM. BEN GEBZEDEYİM.DÜLDÜL İLE GELMEYİ DÜŞÜNÜYORUM OLMAZSA SİZLERLE TANIŞMAK İÇİN GEBZE-KOCAELİ MİDİBÜSLERİ VAR. BELEDİYENİN YANINDAN GEÇİYORMUŞ ONLARLADA GELEBİLİRİM.YAĞMUR YAĞACAK PAZAR GÜNÜ SIKINTI YARATIRMI. SLM MEVLÜT AMCA.

mevlüt amca seni aramızda görmek büyük şeref düldülde aramızda olursa seviniriz yağmurlu gösteriyor pazar günü evet,bence 1 gün daha bekleyelim derim havalardan bu ara belli olmuyor 1 hafta erteleyebiliriz haberdar ederiz herkesi

@oktayostek
oktay herşeyi mevlüt amca ile ve site ile kordineli yaaprsan sevinirim

face ayrı burası ayrı gitmesin

@oktayostek
SLM. OKTAYCIĞIM FACEDEKİ ARKADAŞLARI BURAYA TAŞIYABİLİRSEK HERGÜN MESAJLAŞMA İMKANIMIZ OLUR.ERTELEMEYE GELİNCE BENCE İYİ OLUR.HEM SAYIYI ÇOĞALTIRIZ, HEMDE GÜZEL Bİ HAVADA RESİM ÇEKME İMKANINI YAŞARIZ.İZMİTLİ ARKADAŞLARLA HABERLEŞİP Bİ KARAR ALALIM.SLM MEVLÜT AMCA.

SLM. ARKADAŞLAR. ANKARADAN KARGO GELECEK BANA. PAZARA YETİŞMEZSE . ELİMİZ BOŞ OLACAK VE SONUNDA GELENLERDE BENDE KALACAK. BENCE 5 NİSAN 2015 AYNI YERDE BULUŞSAK BU SÜREDEDE SAYIYI ARTIRMAYA ÇALIŞSAK OLMAZMI. SLM MEVLÜT AMCA.

yeniden paylasım yapıyorum yönetici degiliz ama Kardelenkurt abi oktay östek ve ben 2 haftadır bu etkinlik icin herkesi tek tek aradık mesaj attık hava ne kadar yagıslı olursa olsun istanbuldan yalovadan bile misafirlerimiz gelicek biz ordayız Kocaeli team doblo orda PAZAR GÜNÜ SAAT 14:00 DA NCTY OTOPARKTA

adres gün saat degişmeyecektir 22 kişiyiz suan ve herkes onay verdi yer Kocaeli büyüksehir belediyesi yanı ncty awm otoparkı abilermizin dedigi gibi fırtına cıksa ordayız gelene kapımız acık gelmek istemeyen kendi bilir 2 haftadır herkese tek tek mesaj attık oktay kardeşimle sticker bastırdık davetlerde bulunduk ecu fastı cagırıcaktım ama cagırmıcam bu laflardan sonra 18 yasındayım elimden bu kadar geliyor oktay kardeşimler

İstanbuldan kimler geliyor kardeşim. Ağaların eli tutulmaz gerçi hepsi de baskın yapabilir.

TAM ADRES İÇİN İRTİBAT TEL:0535 842 5857 NOLU NUMARADAN ULASABİLİRSİNİZ

SLM ARKADAŞLAR. ALLAH NASİP EDERSE 29 MART SAAT 13 30 DA ORDA OLACAĞIM. İNŞALLAH ANKARADAN GELECEK KARGO GELİRDE ELİMİZ BOŞ GELMEMİŞ OLURUZ . SLM MEVLÜT AMCA.

@Fethi KORKUT ile beraber bende orda olacağım bende bol miktarda kartvizit var sticker durumum da olması lazım en son eritmediysek bir miktar olmasi lazim garaj da ben bende ne var ne yoksa toplar yanımda getiririm .

Ins. Güzel bir buluşma olur

@volkan guney

bugün ulaştı mevlüt amcaya

Sağolasın murat başkanım

Back