Kocaeli Team Doblo Buluşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan recepY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi orada olmak vardı mesafe uzun olmasa yeminle gelirdim. Güzel resimlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

SLM YUSUFCUĞUM ADRESİ AÇABİLİRMİSİN GEBZEDEN NASIL GELECEĞİZ. SLM MEVLÜT AMCA.

hayırlı buluşmalar.

SLM. ARKADAŞLAR YERİ HARİTADAN BULDUM.SLM MEVLÜT AMCA.

SLM. BUGÜN ZİYARET YOK. PAZAR OLDUĞU İÇİNMİ. SLM MEVLÜT AMCA.

SLM ÜÇ TANE BAŞLIK OLUNCA BÖYLE OLDU. BUNLARI TEK BAŞLIK ALTINDA TOPLAYABİLİRMİYİZ ADMİN ARKADAŞLAR YARDIM. SLM MEVLÜT AMCA.

SLM KOCAELİLİL LER NEREDESİNİZ. SLM MEVLÜT AMCA.

@Gebzeli55
SLM KAZIMCIĞIM BİZİMKİLER KAYBOLDU NEREDE BU ARKADAŞLAR. SLM MEVLÜT AMCA.

@MEVKU946 mevlut amca pazar günü ordasin demi 🙂 buluşmadan ziyade seni görmeye geliyoruz. Elini opelim iki hoşsohbet edelim diye.

@Fethi KORKUT
SLM FETHİCİĞİM. BEN GEBZEDEYİM. KOCAELİLER HALEN YOKLAR. GEBZEYE BEKLERİM. SLM MEVLÜT AMCA.

Buluşmaya gelmicek misin

@Fethi KORKUT
SLM. FETHİCİĞİM.KOCAELİLİ ARKADAŞLAR DAN Bİ HABER ÇIKMADI .SİTEDE KONUYA GİRMİYORLAR. FACEDEDE BAHSETMİYORLAR. BENDE SİZİN GİBİ HABER BEKLİYORUM. SLM MEVLÜT AMCA.

Facebook ta etkinlik oluşturulmuş mevlut amca. Pazar günü ncity de saat 2 de yaziyo.

@Fethi KORKUT
SLM FETHİCİĞİM. DÜN ORAYADA YAZDIM. GÜNCELLEMİYORLAR.ARKADAŞLARLA DİYALOK EKSİLDİ . HERGÜN BAKIYORUM. HAVADA YARINDAN SONRA ÇOK YAĞIŞ OLACAKMIŞ. ORDA OLMAZSA SÖZ BURSA YA GELİP GÖRÜŞÜRÜZ. SLM MEVLÜT AMCA.

@MEVKU946
çocukla iletişime geçtim mevlüt amca siteye gelecek
etkinlik saat kaçta olacak
ufakta olsa ilkte olsa burayada hediye göndereceğim mevlüt amca yarın sana kargo yapacağım pazar gelen arkadaşlara verirsin.

Back