Klima suyu

@Muro01
Aynı olay benimde başıma geldi. Muhtemelen tahliye borusu tıkalı. Kaput içindeki borunun ağzını söküp kontrol edin.

Bende şuan sıkıntı yok.

@Muro01
Rica ederim. Bu arada Team Doblo ya hoş geldiniz

S.a arkadaşlar oncelikle burada olmaktan çok mutluyum tüm arkadaşların emeğine sağlık. .. Bu arada benimde 2008 doblo var bir arkadasim zahmet olmassa tahliye borusunun tam olarak hangisi olduğunu mumkunse görsel olarak atabilirmi. . Tsk

Tahliye borusu kaput içi sağ tarafta sileceğin hizasında doblomu sattığım için resim atamıyorum

sagdamı soldamı cunku su sol koltugun önune doluyor...

Kaputu açtığında sol tarafta kalıyor.

Yuvarlak içine aldığım boru sağ tarafta kaputu açınca solda kalıyor bu olması lazım

Dosyalar

• 20160915_123805.jpg
    20160915_123805.jpg
    118,7 KB · Okunma: 500
Dirsek boru şeklinde olan

Yuvarlak içine aldığım boru sağ tarafta kaputu açınca solda kalıyor bu olması lazım

Selam kardeşim burada hangi boruya müdahale edilecek tam olarak anlamadım rica etsem yardımcı olur musun bana

Selam kardeşim burada hangi boruya müdahale edilecek tam olarak anlamadım rica etsem yardımcı olur musun bana
geçenlerde uzun yolda benim başıma da geldi aynı konuya bakıp sorunu çözdüm ama arkadaş boruyu işaretlemiş ama pek belli olmuyor o boruyu bulana kadar akla karayı seçtim borular zaten siyah arkadaşta siyah olarak yuvarlak içine almış didik didik aradıktan sonra görebildim
Screenshot_2019-08-18-10-44-30-030_com.android.browser.jpg

Tamam kardeşim çok teşekkür ederim Allah razı olsun saygılar selamlar

Back