klima kompresörü yardım :S

duslerveotesi

Yeni Üye
1.9 jtd klima kompresörü lazım arkadaşlar,servis 1150tl istiyor :S yaz geldi klimasız olmuyor.arızalı olan klima kompresörünün tamiri mümkünmü ? bilen arkadaşlar yardım ???

Arkadaşım hoş geldin öncelikle memleket neresi çıkma bulma imkanın varsa 200 - 500 arası değişen fiyatlarda bulabilirsin servisi boşver çıkma satan veya oto elektrikçilerden bir fiyat al. bu arada
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-fiat-doblo-oto-klima-kompresoru/detay 400 tl fiyat biçmiş pazarlık yaparak ucuza alabilirsin.

hoşbulduk kardeş,şu an edirnedeyim burda bulamam çıkma sanırım,1 aya kadar giresuna gidicem orda da bulmam zor olur sanırım,sonuçta ufak yerler buralar.cıkma alsam sorun olur die korkuyorum,tamir olmaz mı ki? ankarada bir yer varmış garantili tamir yapıyormuş ama oraya parçayı göndersem araba çalışmaz parçayı sökünce ne yapcam bilmiyrm :S

duslerveotesi tarafından yazılan metin:
hoşbulduk kardeş,şu an edirnedeyim burda bulamam çıkma sanırım,1 aya kadar giresuna gidicem orda da bulmam zor olur sanırım,sonuçta ufak yerler buralar.cıkma alsam sorun olur die korkuyorum,tamir olmaz mı ki? ankarada bir yer varmış garantili tamir yapıyormuş ama oraya parçayı göndersem araba çalışmaz parçayı sökünce ne yapcam bilmiyrm :S

izmirde var çıkma tamircileri. hertürlü mekanik tamiri yapıldığını duydum. istanbul bu konunun ceneti değilmi? oradan bir arkdaş varsa senin,konu ile ilgili sormak gerek.ufak bir araştırma yapmak gerek. çıkmada olur sağlam olsun yeter. zaten ya bozuktur yada ağlam . alternatifi yok.

duslerveotesi tarafından yazılan metin:

niye çalışmasın

tam olarak hangi kayışı cıkardıklarını bilmiyom eğer sadece kompresörün kayışı cıkıyorsa tabi çalışır.ama nasıl bağlı olduğunu bilmiyorum,arkadaş çalışır gider diyor, o zmn doğrudur.ben elektrikciye bi sorayım.aslında burda tamir için götürdüğümüz yer en iyisi dediler edirne için tabi,tmm arızanın ne olduğunu falan buldular,kompresör gazı kaçırıyor.ama bize tamir olmaz dediler,yenisini 2500 tl dediler,uğraşmak mı istemiyorlar,anlamıyolar mı yoksa bikmiyom :S en iyisi cıkma bi tane bulup takdırmak.

klima motoru gücünü aracın motorundan kayış kasnak takımı ile alır.
kayış çıkarılırsa zararı olmaz.klima kayışını oto elektrikçiler bilir.

tşk ederim kardeş,o zmn ben kompresörü söktürp tamire gönderyim.en mantıklısı bu cok saolun arkadaşlar..

Back