klima gazı konulması

ademozkaragul

Saygın Üye
Doblo
Adı
adm
Kan Grubu
B RH -
Meslek
Gümrük Komisyoncusu
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2010
Renk
bordo
arkadaşlar babamın vefatı ailevi sorunlar nedeniyle şehir dışında olmam hasebiyle uzun süre giremedim. Memleketten gelirken yolda 160 km ile tilkiye çarptım bir şey yoktur dedim ama alttan sadece koruma kırılmış zannetim. ama sabah olduğunda aracı incelediğimde tamponun altı kırılmış.turbo radyatörü yamulmuş, radyatör ayağı yerinden çıkmış köy yollarında kullandığım için radyatörde sabit olmadığından dolayı klima gası foosss etti boşaldı nereden gaz doldurabilirim önerebileceğiniz sağlam usta varmı ? piyasadfa usta var ama adam gibi usta olsun birde gazı nereden boşalmış olabilir.

adem abi geçmiş olsun. başınız sağolsun.

geçmiş olsun. başınız sağolsun.en iyisi servis klima radyatörüde zarar görmüş olabilir ya da radyatör ile bağlantı hortumu arasından da kaçırmış olabilir.test ediyorlar orada bulurlar sıkıntı çıkmaz.

Geçmiş olsun Başınız Saolsun

Bu yaz bende klima gazını tazeledim tekli koltuk gibi bir makineyi aracın klimasına bağladı ve kademeli olarak klima test edildi en son da klima gazı basılıp tekrar kontrol edildi ..

sorduğum da makinenin klima ile ilgili tüm herşeyi test ettiğini söyledi usta ücret olarak ta 60 lira vermiştim

başınız sağolsun...

başınız sağolsun geçmiş olsun

babana ALLAH'tan rahmet dilerim.sanada geçmiş olsun.

Başın sağolsun kardeşim Allah sabır versin.Mekanı cennet olsun.Ayrıyetten geçmiş olsun.

arkadaşlar hepiniz saolun.Klima gazını koydurdum.motor koruması kırılınca kırılan parçanın plastiği klima filitresinden radyotöre gelen klima gaz borusunu kesmiş. Gaz oaradan kaçırmış.komple ön tamponu ve radyatörü söktüler.Alt koruma dahil. Radyatörü test ettiler sorun yok. Delinen gaz borusunu yenisi ile tornacıda değiştiridler 85 tl ücreti varmış.(yenisi orjinal boru 265 tl parçacı elimde kaldı 200 vereyim dedi ama almadım)Gaz ve radyatör klima yağı içinde 90 tl aldı toplamda 250 tl ödedim sorunumu çözdüm ama boru konusunda bana sağlam kitlediler diye düşünüyorum ama bu saatten sonra davası olmaz siz siz olun şehirler arası kırsal alanlardaki yollarda yavaş gidin HIZ FELAKETTİR.bazende para çıktısı*no*

o parça pahalı .benimki kendi kendine patlamıştı.d1 lerde o parça sıkıntılı.onunla geçmiş olsun.

Back