bir arkadasım 1.3 2008 multijet van almıs bugün arabaya bakarken klima düğmesini devreye almak için bastık devreye girmedi içeriye doğru basılmadı (sarı ışık yanmadı)aracım izmirde oldugu için benimkine bakamadık hatırladıgım kadarıyla bu düğme tükenmez kalemin mekaniğinin calıstıgı gibi calısıyordu meraktan düğmeyi söktük güğmenin içinde sarı ısıgın uzantısı olan yuvarlak sarı bir parca vardı hersey yerli yerinde ve sağlam gözüküyordu küçük bir penseyle düğmenin takıldıgı mili hareket ettirmek istedim ama konumu 1234 hepsine getirip denedik bir sonuc olmadı dipteki siyah yeri denedim ne içeri giriyor ne dısarı cıkıyordu nerde ne varsa bastık cektik olmadı sanki bunda yay varmısta düşmüş dedik düğmeyi aynı sekilde yerine taktık sonra tekrar bastırmaya cekmeye basladık çat çut dedi hıh simdi kırdık bişiyleri diye düşünürken düğme görevini yapmaya basladı ve su anda sorunsuz calısıyor bunun bir püf noktası varmı arkadaslar?kullanırken neye dikkat etmek gerekir? bazen benimkide klimayı devreye alırken takılıyor korkmaya basladım vesselam...