KIZDIRMA BUJİ ARIZASI HK.

SELAM DOBLO VİP ARKADAŞIM. ASLINDA YUMRUĞU VURUNCA BAĞIRMAYA BAŞLADI YA ÜZÜLDÜM . ÖZÜR DİLEMEK İÇİN İKİMİZİN RESMİNİ BİRLEŞTİRİP DOBLOFOTO YA YÜKLEDİM. BAKARSANIZ GÖRÜRSÜNÜZ. ONU ASLINDA ÇOK SEVİYORUM .ÇÜNKÜ İKİMİZDE YAŞLIYIZ. BEN DOKTARDAN ,ODA TAMİRCİDEN ÇIKMIYOR. SELAMLAR MEVLÜT AMCAN.

MEVKU946 tarafından yazılan metin:
SELAM DOBLO VİP ARKADAŞIM. ASLINDA YUMRUĞU VURUNCA BAĞIRMAYA BAŞLADI YA ÜZÜLDÜM . ÖZÜR DİLEMEK İÇİN İKİMİZİN RESMİNİ BİRLEŞTİRİP DOBLOFOTO YA YÜKLEDİM. BAKARSANIZ GÖRÜRSÜNÜZ. ONU ASLINDA ÇOK SEVİYORUM .ÇÜNKÜ İKİMİZDE YAŞLIYIZ. BEN DOKTARDAN ,ODA TAMİRCİDEN ÇIKMIYOR. SELAMLAR MEVLÜT AMCAN.

😀abi düzelir inşallah bu sorunu el birliği ile çözecez sende rahtlıyacan

bizde TEAMDOBLO ailesi olarak seni seviyoruz mevlüt amca...

doblo vip premio tarafından yazılan metin:

😀abi düzelir inşallah bu sorunu el birliği ile çözecez sende rahtlıyacan
TEAM DOBLO AİLESİ OLARAK Bİ EL ATTIK. SORUNUN KAYNAĞINI BULDUK. ŞİMDİ SIRA ÇÖZÜMDE. SELAMLAR. MEVLÜT.

RAPTOR tarafından yazılan metin:

bizde TEAMDOBLO ailesi olarak seni seviyoruz mevlüt amca...
RAPTOR ARKADAŞIM. BU SORUN OLASAYDI SİZLERLE TANIŞMA İMKANIM OLMAYACAKTI. MEVLÜT AMCAN

red005 tarafından yazılan metin:
mevlüt amca sakinnn 😀
YUMRUKTAN SONRA BUGÜN 40 KM ARIZA IŞIĞI YANMADI.AMA 41. KM DE YANDI. YARIN İKİ YUMRUK DAHA VURSAM 80 KM IŞIK YANMADAN GİDERMİ DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM. SİZLER NE DERSİNİZ. SELAMLAR. MEVLÜT AMCANIZ

41 kere maaşallah...mevlüt amca...gözünü seveyim git bi elektrikçiyede bağlasınlar şunu...sende kurtul arabada kurtulsun...olmaz bi yere denk getirecen kendini sakatlayacan...arabaya acımıyorsun,kendinede mi acımıyorsun.

SELAM, RAPTOR ARKADAŞ.ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN DA ,HANGİ USTAYA GÖTÜRSEM BAŞKA Bİ FİKİR SÖYLÜYOR. NEREDEYSE EGSOZ PASLANMIŞ ONDAN YAPIYOR DİYECEKLER.
BEN,SİZLERDEN ALDIĞIM FİKİRLERLE SORUNUN NEDENİNİ KESİN BULUP SONRADA USTAYA FİKRİNİ SORMADAN,ARKADAŞ SORUN BU ANLIYORSAN BUNU YAP,ANLAMIYORSAN DAHA ÖNCEKİ USTALAR GİBİ FİKİR YÜRÜTME DİYECEĞİM. UĞRAŞIM BUNDANDIR. 14 AYDA TOPLAM 10 KADAR USTA DEĞİŞİK FİKİR YÜRÜTTÜ VE KİMSEDE YA ŞU KABLOLARI Bİ OYNAYALIM BU ARABA 11 YAŞINDA OKSİTLENME OLUR VEYA TEMASSZLIK OLUR DEMEDİ KİMİSİ DEBİMETRE,GAZ PEDALİ SESÖRÜ KİMİSİ KIZDIRMA BUJİSİ,KİMİSİ BEYİN DEDİ. MOTORUN SABAHLARI ÇALIŞMAMA SORUNUNU BİLE YANLIŞ YORUMLAYIP BENDEN 100 TL ALAN 15 SENELİK USTALAR VAR BEN O SORUNU 50 KURUŞLUK 2 ORİNGLE ÇÖZDÜM. ŞİMDİ Bİ MARŞDA ÇALIŞIYOR.
SAYIN RAPTOR BEN 25 SENE KİMYA KONUSUNDA ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞTIM.ARABA KONUSUNU BİLMEM DİYORDUM AMA İKİ ORİNGLE ÇÖZÜLECEK SORUNU ÇÖZEMEYEN USTALARI GÖRÜNCE ,BU İŞE SOYUNDUM. SELAMLAR. MEVLÜT AMCAN.

mevlüt amca sen şu kabloları bi elektirikçiye göster hakikaten şu işten kurtur

SerCan tarafından yazılan metin:
Mevlüt abi bende bujileri değiştirdim sana tavsiyem abi bosh dizel center de değiştirmen ben çok memnun kaldım bosh bujileride iyi birde adam taktıgı parcaları eskisini gösteriyor(tamir haricinde) sana garantili iş yani benim aracım rotor konum sensör arızası (pompa ile ilgilimis ) vardı orda hallettiler cok memnum saat gibi çalısıyor araç tavsiye ederim.... saygılar .

1,3 motorsa sen bile değiştirebilirsin çok basit tamirciye gitmene gerek yok ama 1,9 sa tavsiye etmem

Back