kışlık lastik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aslan24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamam ama bende memnun değilim bundan

@yunus0635
Başkanım lastiklerin eskidiyse yada memnun değilsen çivi çakan yerler var. Ankaradada vardır bu işi yapan.

Başkanım tamam doğruda ses çok olmazmı

@yunus0635
Başkanım karda yokta buzda şıkırtı yapıyor öyle lastik ten parmak gibi çivi çıkmıyor başkanım. 🙂
uploadfromtaptalk1447343303237.jpg

Tamam başkanım güzelmiş

Peki maliyeti nedir ortalama

@yunus0635
Başkanım fiyat 1 5 tl arası hava tabancasıyla basıyorlar zaten ama çok çaktırma 1 lastikte 8 10 tane yeter fazla çaktırma. Lastiğe zarar vermesin.
Kar lastiği eskiyenlere öneriliyor. Çivi kendini buzda gösterir karda farketmezsin.

Başkanım çok teşekkürederim

@melrock
internet üzerinden yapılan lastık satışlarında gelen lastıklerin defolu olması imkansız üretim tarihi 2015 den aşağı değildir sadece hafta farkı olabilir çünkü her hangi bir bayiye bağlı olarak calişmıyorlar anca bayi aracılığı ile alınan lastıklerde model farkı olabilir ondan bile seçkin bir bayi ise lastıklerın defolu olma yada eski olma olasılığı sıfır yalnız netten alınan lastıklerde lastık geldiği zaman sökme takma işlemleri size ait olur ama bulunduğunuz yerdeki bir bayiye gidersenız pazarlığınızı yapar 4 adet istediğin marka lastıgı alır sökme takma balans 4 adet sibop nitrojen ve bazılarında rot ayarını ücret vermeden bir çırpıda yaptıra bilirsiniz adınıza kesilmiş garanti belgesi fatura ve 4 lastıge bir yıl yol yardımı

@Sezgin Tok
o çivili lastıkler artık zor bulunuyor maalesef onların yerine iceways lastıkler var artık

@Sezgin Tok
lassa iceways çivi yerleri var ama takılacak civi gelmiyor üzerinde

Dosyalar

• 195-65R15LassaIceways.jpg
    195-65R15LassaIceways.jpg
    73,1 KB · Okunma: 28
Continental TS 850

Taktırıp Memnun Olmayan Görmedim Kara Kışta Deli Dana Gibi Bu Lastikle Giden Bir Dobloyu Gördükten Sonra Tek Tercih Budur Ve Sezonluk Değil Ömürlük Lastik 🙂

@DobLoPremio
bulastıkten başka kral tanımam michelin ice x

Dosyalar

• x%20ice%20xi2_t.jpg
    x%20ice%20xi2_t.jpg
    43,9 KB · Okunma: 33
@cengiz522
allah razı olsun güzel kardeşim teşekkür ederim 👍

İki gün önce geçtim 205 55 16 lastikle

Back