Y.emre7272
Azimli Üye
Aracım Yok- Kayıt
- 23 Ekim 2019
- Adı
- Yunus emre
- Kan Grubu
- 0 +
- Meslek
- Güvenlik
- Aracınız
- Aracım Yok
- Motor
- 1.6 Multijet
Doğrudur hocam ama sürekli yola çıkıyorsanız şart.yok sıkıntılı olabilecek günlerde aracımı kullanmasam olur derseniz siz bilirsiniz almasanızda olur. Araca uzun süre binecekseniz alın derim yazlıklarınızda fazla yıpranmamış olur.Arabam yük nakli hususi olarak geçiyor
Babam polise sormuş kış lastiği zorunlu degil demiş bu doğru mu arkadaşlar
Ticari amaçla degil şahsi amaçla araç kullanılıyor suanda
Takmak zorunlu arkadaşlar bilginiz olsun 4 ay boyunca takmak zorundayız kış lastikleriniArabam yük nakli hususi olarak geçiyor
Babam polise sormuş kış lastiği zorunlu degil demiş bu doğru mu arkadaşlar
Ticari amaçla degil şahsi amaçla araç kullanılıyor suanda
AYNEN KATILIYORUM TRAFİK ÇEVİRMEDE AFFETMİYORLAR BİLGİNİZE ARKADAŞLARTakmak zorunlu arkadaşlar bilginiz olsun 4 ay boyunca takmak zorundayız kış lastiklerini
Takmak zorunlu arkadaşlar bilginiz olsun 4 ay boyunca takmak zorundayız kış lastiklerini
Polise sordum diyor arkadaş. Bizzat bende sordum garezine(zorunlu olmadığını bildiğim halde) zorunlu değil dedi.Adamlar haberlerde basa basa belirtiyor ticari araçlarda zorunlu diye.AYNEN KATILIYORUM TRAFİK ÇEVİRMEDE AFFETMİYORLAR BİLGİNİZE ARKADAŞLAR
Kasım 25 te aldım arabayı daha 2 bin km olmamış kararsız kaldımDoğrudur hocam ama sürekli yola çıkıyorsanız şart.yok sıkıntılı olabilecek günlerde aracımı kullanmasam olur derseniz siz bilirsiniz almasanızda olur. Araca uzun süre binecekseniz alın derim yazlıklarınızda fazla yıpranmamış olur.
Tamam teşekkür ederim ??Siz yine taktırın derim çünkü haberlerde taktırmak zorunlu diyolar kar yagar yada başka bi polise denk gelrisiniz siz ugraşırsınız yediginiz cezada cabası olur