Doblo Kış lastik zorunlu mu

Y.emre7272

Azimli Üye
Aracım Yok
Adı
Yunus emre
Kan Grubu
0 +
Meslek
Güvenlik
Aracınız
Aracım Yok
Motor
1.6 Multijet
Arabam yük nakli hususi olarak geçiyor
Babam polise sormuş kış lastiği zorunlu degil demiş bu doğru mu arkadaşlar
Ticari amaçla degil şahsi amaçla araç kullanılıyor suanda

Doğrudur hocam ama sürekli yola çıkıyorsanız şart.yok sıkıntılı olabilecek günlerde aracımı kullanmasam olur derseniz siz bilirsiniz almasanızda olur. Araca uzun süre binecekseniz alın derim yazlıklarınızda fazla yıpranmamış olur.

Takmak zorunlu arkadaşlar bilginiz olsun 4 ay boyunca takmak zorundayız kış lastiklerini

Takmak zorunlu arkadaşlar bilginiz olsun 4 ay boyunca takmak zorundayız kış lastiklerini
AYNEN KATILIYORUM TRAFİK ÇEVİRMEDE AFFETMİYORLAR BİLGİNİZE ARKADAŞLAR
Polise sordum diyor arkadaş. Bizzat bende sordum garezine(zorunlu olmadığını bildiğim halde) zorunlu değil dedi.Adamlar haberlerde basa basa belirtiyor ticari araçlarda zorunlu diye.

Doğrudur hocam ama sürekli yola çıkıyorsanız şart.yok sıkıntılı olabilecek günlerde aracımı kullanmasam olur derseniz siz bilirsiniz almasanızda olur. Araca uzun süre binecekseniz alın derim yazlıklarınızda fazla yıpranmamış olur.
Kasım 25 te aldım arabayı daha 2 bin km olmamış kararsız kaldım

Siz yine taktırın derim çünkü haberlerde taktırmak zorunlu diyolar kar yagar yada başka bi polise denk gelrisiniz siz ugraşırsınız yediginiz cezada cabası olur

Siz yine taktırın derim çünkü haberlerde taktırmak zorunlu diyolar kar yagar yada başka bi polise denk gelrisiniz siz ugraşırsınız yediginiz cezada cabası olur
Tamam teşekkür ederim ??

Back