Kış Lastiği Hususi Panelvan' da Mecburi mi?

oguzhang

Azimli Üye
Doblo
Adı
Oğuzhan Güler
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Motor
1.6 Multijet
Merhaba şu an D3 ' ümde 4 mevsim lastik kullanıyorum. Ruhsatta hususi yazıyor. Kış lastiği bu durumda zorunlu oluyor mu?

Merhaba şu an D3 ' ümde 4 mevsim lastik kullanıyorum. Ruhsatta hususi yazıyor. Kış lastiği bu durumda zorunlu oluyor mu?
Araç şirket esnaf üzerine mi ?

Ruhsatta kamyonet yazan her araçta zorunludur

O zaman riske atmadan taktırmak en mantıklısı gibi.. Marka olarak Lassa snoways 4 taktırayım diyorum ama 800-850 tl bütçe ayıracağım. Önerebileceğiniz farklı bir marka var mıdır?

Selamünaleyküm petlas taktıracağım bende 2 bayiye sordum. Bütün işlemler sökme takma rot balans dahil 1000 TL. Birde yük tipi olacak lastik. Normal otomobil lastiği takarsa 800 TL diyor.Petlas dan memnun olan arkadaşlarım var.

Selamünaleyküm petlas taktıracağım bende 2 bayiye sordum. Bütün işlemler sökme takma rot balans dahil 1000 TL. Birde yük tipi olacak lastik. Normal otomobil lastiği takarsa 800 TL diyor.Petlas dan memnun olan arkadaşlarım var.
Petlas tan bende memnun olanları duydum ama hangi modeldir nedir hiç bilmiyorum. Ben yük taşımayorum o yüzden normal lastik yeterli olucaktır diye düşünüyorum..

Kamyonet geçiyorsa güçlendirilmiş lastik takma zorunlu. Normal lastiği muayeneden geçirmiyorlar. Xl 92 diye arayın.

Back