kim demiş doblonun frenleri kötü diye

uguret

Daimi Üye
bütün forumlarda okumuştum yeni doblonun frenleri kötü hatta biri 3 kere kaza yapmış 3 kazadada arkadan vurmuş duramadıgından müzdaripmiş bendede 2012 model 1.6 105 doblo var ama bugüne kadar kıyıp ta frene köküne kadar basamadım bugün denk geldi çayyolunda dönerken boş yol yakalım hemen fırsatı yakalım 100 110 ilerde bi baktım yolun ortasında bi astra durmuş dedim bu adam manyakmı neye yolun ortasında duruyor hele yaklaşınca anladımki kırmızı ışıkmış 🙂 frene basmamla arabanın küt küt vuruşuna şahit oldum ve tak diye duruşuna hayran kaldım. beyaz balinam 🙂

frene geç basarlar ondan sonra duramazlar.sıkıntı frenlerde değil lastikler biraz sıkıntılı oda C tipi olmasından kaynaklanıyor.yine de kökleyince rahatlıkla duruyor.

bizim milletimiz arabaya gitsin diye para harcar dursun diye değil. chip mip yaparlar sonra araba olağandan hızlı gider normal frenler yetmeyebilir. bide gidip adam gibi değiştirmezler balataları diskleri. orda burda yaptırırlar. o da doğru olmaz. mehmet abinin dediği gibi lastiğin de etkisi çok büyük. ve frene basma zamanı. görüyorum trafikte kırmızı ışık yandı durucaz. ben gazdan ayağımı çekip usul usul yavaşlıyorum. adam dibine kadar tam gaz gidiyo.

bizim milletimiz arabaya gitsin diye para harcar dursun diye değil. chip mip yaparlar sonra araba olağandan hızlı gider normal frenler yetmeyebilir. bide gidip adam gibi değiştirmezler balataları diskleri. orda burda yaptırırlar. o da doğru olmaz. mehmet abinin dediği gibi lastiğin de etkisi çok büyük. ve frene basma zamanı. görüyorum trafikte kırmızı ışık yandı durucaz. ben gazdan ayağımı çekip usul usul yavaşlıyorum. adam dibine kadar tam gaz gidiyo.
ona ben cahil sürücü diyorum hem yakıt harcıyor ışıga kadar basıyor sonra durmak için balata harcıyor her türlü ne yaptıgı bilmeyen cahil sürücü.

ona ben cahil sürücü diyorum hem yakıt harcıyor ışıga kadar basıyor sonra durmak için balata harcıyor her türlü ne yaptıgı bilmeyen cahil sürücü.

*tup**tup**tup*

bizim d1 de abs yok ama frenleri çok iyi yağmurlu havada bile hızlı olduğumuz şekilde rahat durabiliyoruz d2 de zaten abs var basıca duruyo

bende bikaç kere ani frenle durmak zorunda kaldım gerçekten hiç kaymadan hemen durdum.vurma olayıda abs devreye giriyor galiba ondan..ayrıca dobloları sürekli kötüleyen paleler sanki mercedese volvoya biniyor.bence her şeyiyle ideal bir araç doblo..

ben o fiatı kötüleyenler varya onlara gıcık oluyorum işte hayatlarında hiç kullanmamışlar fiat arabası konusuyorlar yada fiatın arabalarını hala eskisi gibi şahin doğan gibi görüyorlar gecen bizde babamla bu konu hakkında konuşmuştuk babamda dedi fiatın tofaşın frenleri gerçekten iyi diye bizim ikinci arabamız kartaldı onunda frenleri çok iyi dedi babam zaten d2 dobloya d3 dobloya lafım yok dil uzatmam uzatanada engel olurum bizim ilk arabamız skodaydı hani şu tek kabin kasalı arka tekerlekleri çapraz olanlardan mutlaka görmüşşünüzdür onunda frenleri muhteşemdi hele onda frene bastınmı ya olduğu yere çakılığ kalırdı araba yada hiç tutmazdı 😀 😀 😀 gecen bende bi ani fren yaptım gerçekten muhteşem şekilde duruş sağladı araba eski doblomu da 6 sene kullandım bir sefer duramadım ondada otobüse vurup durdum ama benim hatamtı takip mesafem kısa hızım 90 arabadada 9 kişi vardı eee haliyle oda durmadı başka araba olsada durmazdı zaten

frene geç basarlar ondan sonra duramazlar.sıkıntı frenlerde değil lastikler biraz sıkıntılı oda C tipi olmasından kaynaklanıyor.yine de kökleyince rahatlıkla duruyor.

Bide lastikleri değişte gör, araç nasıl duruyor.

doblonun frenleri bencede süper sınıfında iyilerden d3 dobloyu bilmeden yorum yapanlar zaten boş tipler

uğur dediğin gibi cahiller fiatı hala kuş serisi sanıyorlar lar ama adam cahil ne anlatsan anlamaz altında arabası varsa ki kötülüyenlerde yok saçma saçma konuşuyorlar benimde o tiplere dalasım geliyor 😀

Bencede çok iyi ben karda ıslak zeminde normal asfaltta yerler parke olan yani kaygan olan otoparkta çok çok denedim ve cidden çok iyi bence d3 doblo frenleri. 🙂 Maşallaahh.

ayrıca 100 120 km de dahi ani frenlerde satabilliğini hiç bozmuyor

doblonun freni kötü diyenin alnını karışlarım. 🙂🙂🙂

Bide lastikleri değişte gör, araç nasıl duruyor.

biliyorum zaten kışlıklarımı 205 55 16 taktırdım.oradan biliyorum.

doblonun freni kötü diyenin alnını karışlarım. 🙂🙂🙂
geçen gece bende sahurda fırına pide almaya gittim bizim dobloyla birizda sinirliydim gelişte freni bi kökledim yere yapıştı yani oldu yerde durdu 😀

doblonun frenleri bencede süper sınıfında iyilerden d3 dobloyu bilmeden yorum yapanlar zaten boş tipler

uğur dediğin gibi cahiller fiatı hala kuş serisi sanıyorlar lar ama adam cahil ne anlatsan anlamaz altında arabası varsa ki kötülüyenlerde yok saçma saçma konuşuyorlar benimde o tiplere dalasım geliyor 😀

oğuzum bende senın gıbıyım dalmamak için kendimi zor tutuyorum 😀 😀

oğuzum bende senın gıbıyım dalmamak için kendimi zor tutuyorum 😀 😀

aman arkadaşlar boş işler için kimseye dalıpta canınızı daha fazla sıkmayın.aksine bu araçların hepsi öyle frenleri tutmuyor.sis siz olun doblo görünce önünden kaçın deyin.onlar korksunlar.😀😀😀

Back