ramazan tarafından yazılan metin:
arabayı alalı 7 ay oldu. aldığımızdan kısa bi süre sonra yağ deyişimi yaptırdım. birde bilfgisayara bağlattım.3ayrı arıza çıktı 1:debimetre 2:gaz pedalı konum sensörü 3:kızdırma rölesi. ozaman sadece debimetreyi deyiştirdik. 2 sorun sıkıntı yaratmaz dedi tamirci. ama kış gelince daha cok arttı. tekrar gittim bilgisayara bağlattım kızdırma rolesi ve gaz pedal sensörü çıktı. gaz pedal sensörü pahalı bi farça olduğu için başka araçtan söküp padalı denedik gene aynı sorunu yaptı 2 ayrı pedal denedik sorun çözülmedi.hatta servise gittim servis arabayı bırakmanız lazım 1-2 gün arabanın kalması lazım dediler. bu ara hastalarımız var 2 hafta sonra bırakayım dedim. havalar soğuyunca araba çalışması zor olmaya başladı. hemen kızdırma rölesini taktırdım. bujileride tek tek kontrol ettirdim sorun yok dediler .bilgisayara bağladık arabayı sorunları sildi tekrar bağladık hiç bi sorun kalmadı. dün denedim herhangi bi sorun yok gibi. inşallah sorun çözülmüştür. ha bu arada arabanın bütün hertarafına hava tuttum sigortaların olduğu yerede bayağı toz vardı .bilemiyorum ama sorun çözüldü gibi.bu araçlarda gaz teli yokmuşki gaz telinden yapma olasılığı yok yani sensör devresi var. herkeze teşekkür ederim