Kendi kendine çalışıp hamle yapan D3!!!

Silinmiş Hesap

Yeni Üye
İzmir'de bir D3 kendi kendine çalışıp hamle yapmış ve yol kenarındaki dubaya vurmuş,çamurluğunda ufak çaplı hasar oluşmuş.

(link)

Hem komik hem kaygi verici...

kesinlikle öyle @sukru56 🙂 🙂 galiba araçta start stop var tamam diyelim start stop aracı çalıştırdı peki manuel vitesli bu dobloyu nasıl yürüttü? hadi eğimden dolayı araç yürüdü diyelim desek araba hamle yapıyor zorluyor kaldırıma çıkmak için ama duba buna engel oluyor geçmiş olusun.

Arac viteste bırakılmış kontak şase yapıp arac çalışmış mesele bu.

@duhan13 bunu bizde düşündük ama araç çalışmayla kalmıyor araç kendiisni kaldırıma çıkmak için zorluyor en sonunda stop ediyor mesele bu diyip kestirip atmayalım lütfen👍👍

doblo candır derken bunu kastettik biz 😀

canlı dobişler 😀

@Hakan5816
araç zaten viteste çalışınca zorlar kendini gitmek için 👍

debriyaja benmi bastım?? araç 1.3 büyük ihtimal start stop var zaten fiat start stop olan araçlara uyarı yazısı asıyor kendi kendine çalışabilir diye en başta dediğiniz biraz imkansız.

Start stop arabanin kendi kendine gitmesinimi sagliyo arkadasim?

Enterasan

doblolar canli varliklar 😀

araba manuel mi acaba otomatikte olabilir 90 mjet yaziyor ya 1.3 tur yada comformatictir ama ken kendine gitmesi enterasan

@doblo vip premio abi adam arabadan inerken farkettiysen vites boşmu diye topuzu salladı bence araç manuel.
@duhan13 oğuz abi serviste çalışıyor ona sorabilirisn bütün start stoplu doblolar kendi kendien beklenmedik bir anda çalışabilir ben demiyorum fabrika diyor senin şimdi dediğine gelirsek araç 1.viteste çalışırmı sence?

Hadi calismadi diyelim nasil hareket etti bu 😀 start stoptada hareket etmez

Start stoplu doblolarda kaputta oyle bi uyari var kaputu actiginizda kontak anahtarini cikarin kendiliginden calisa bilir diye ama anahtar takili degilse kontak kapali iken calismaz Hakan Ama bu araba neden calismis merak ettim manuelse 1.3 tur

Ahahahah komedi yok daha neler video olmasa inanmazdım. Araba aşka gelmiş [emoji1]

Arkadaşlar start stop boşta biraktiginizda devreye girer dilayisiyla calissa bile hareket edemez bravo mda vardi.Neyse daha komik komik tarafi ne biliyor musunuz 😉 Araç kalkisi ustalıkla yapıyor.Yeni öğrenen acemi gibi değil 🙂.

Eski Nesil araçlar vitesler calisiyor
Sene 93 Urla dayiz debriyaj teli koptu.
Taaa ordan izmire geldim.
Mecbur kalınca kırmızı ışıkta stop ettim 1 viteste çalıştırıp hareket ettirdim.
Gerisi kolaydı sorunsuz debriyaj olmadan 1-2-3-4-5
Uzatmadan viteste araç çalışıyordu .

Kesin o doblonun ya kafası güzel yada sahibine kızıp intihar etmek istemiş ama öldürmeyen allah öldürmüyor😀😀😀

Şimdi Kaputu Gidip Sakince Açıyoruz Açma Yerinin Önündeki Yazıyı Okuyup Geri Sakince Kapatıp Hemen Fiatı Arıyoruz Ve Malınıza Bu Kadar Mı Güvenmiyorsunuz Diyip Telefonu Sakince Kapatıp Soğuk Su İçiyoruz 😀😀😀 Ama Sakince... 😵😵😵

Back