fatihbural Daimi Üye Doblo Kayıt 18 Mart 2020 Mesaj 168 Yaş 40 Adı Fatih BURAL Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Meslek Yazılım Uzmanı Aracınız Doblo Modeli Maxi Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2012 Renk Gri 19 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar selamlar, arka tampondaki kedi gözü reflektörleri led ile aydınlatmayı düşünüyordum ama muayeneden geçememe gibi sorun yaşayanlar olmuş. Var mı kedi gözü ledli muayene tecrübesi olanlar? Değerli yorumlarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar selamlar, arka tampondaki kedi gözü reflektörleri led ile aydınlatmayı düşünüyordum ama muayeneden geçememe gibi sorun yaşayanlar olmuş. Var mı kedi gözü ledli muayene tecrübesi olanlar? Değerli yorumlarınızı bekliyorum..
Kanarya Daimi Üye Doblo Kayıt 14 Nisan 2020 Mesaj 150 Yaş 38 Adı Ahmet Kan Grubu B RH - Şehir İstanbul Aracınız Doblo Motor 1.3 Multijet 19 Mayıs 2020 #2 Arkaya bir tane anahtar koy muayeneye giderken kapat sikinti yaşamazsın ben öyle yapacam
fatihbural Daimi Üye Doblo Kayıt 18 Mart 2020 Mesaj 168 Yaş 40 Adı Fatih BURAL Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Meslek Yazılım Uzmanı Aracınız Doblo Modeli Maxi Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2012 Renk Gri 19 Mayıs 2020 #3 Benim de aklıma ilk gelen anahtardı fakat muayeneden geçememesi saçma değil mi?