Kazalı Doblo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
Abilerim kazalı bir doblo buldum.. Fikirlerinizi almak istiyorum.

(link)

@berat
Hasarını yaptırsan sana en 20000 e mal olur oda minimum zaten o fiyatlara saglamını bulursun bana kalırsa sahibi masrafı hesaplamış fiyatını düşmüş ilana koymuş cok ucuz degil

ve aracın plakası yok pert kayıdı çıkar tramerde o iş boş iş.

Uğraştığına değmez.

Tavsiye etmem

Hic bulaşma berat.

Uğraştığına değmez hiç hesapta olmayan şeyler çıkar hem canın sıkılır hemde pahalıya mal olur

abi o paraya sağlam d1 alırsın hiç girme derim ben satacağın zaman başına dert olur hem 2007nin ilk 6 ayında çıkmış bu araç muhtemelen satarken 20000 bine zor satarsın bende abilerim gibi nacizane fikrim girme derim

Bu işte bir iş var zaten ilan açıklamasında 1.9 Jtd yazıyor yalnız Jtd motor D2 kasada yok d1 den sonra 1.9 multijet yapıldı ki zaten fotoğrafta motor kapağının üzerinde multijet yazıyor

@ToeXicT
Yanlış seçenek işaretlenmiş yada yanlış yazmışlardır 1.9jtd d2 var zaten motor 1.9 1.3 lerin üst kapagı biraz daha küçük diye biliyorum

@Alirüzgar

Ben Jtd motorun d1 den sonra kullanılmadı diye biliyorum 1.9 Jtd yerine 1.9 multijet kullanıldı zaten fotografta multijet yazıyor ayrıca adam ilan açıklama kısmına da Jtd yazmış

Ama Jtd motor 2005 te sonra doblo larda kullanılmadı diye biliyorum ben.

@berat

kardeş bu arabanın sağ tarafında eski işlem var.bu önceden de hasarlı.şimdi de çok sıkıntısı var.sağ ön çamurluk da seni aldatmasın.o da sıkıntılı.yapılırsa o da yapılacak.

kardeş bu arabanın fiyatını koyanlar senden benden iyi biliyorlar işi.seni temin ederim en iyi şartlarda bu arabaya 8000 lira harcarsın.sana 22 bin liraya gelir.o parayada hiç uğraşmadan sağlamını alırsın.

Fikirleriniz için teşekkür ederim.. Kazalı doblo almaktan vazgeçtim.

@berat
sağlamı dururken kazalısı ile ne işin var berat.en iyisini yapmışsın.

İsabetli karar

17500 liraya 2006 d1 1.3 preimo buldum 160000 de kasası hoşuma gitmedi..

hayırlısı.daha temizini bulursun inşaallah.

Back