Beyler bir bilgi daha var doğruluk payı ne kadar bilmiyorum.
Aırbag ların patlamadı için fişekleri var.
Bunlarında bakımları oluyormuş.
Hiç birimiz yaptırmıyoruz muhtemelen ama varmış.
Airbag ömrü 10 yıl diye biliyorum. Zaten 10 yıldan sonra Sanayi Bakanlığı tarafından saptanan kullanım ömrü bittiği için hukuki olarak da birşey elde etmek zor gibi görülüyor. Geçmiş olsun
@Met BOZAKLI abime geçmiş olsun öncelikle Allah Beterinden saklasın.
Diğer abilerimin dedikleri kafama takıldı. Yıllardır yetkili serviste bakım yaptırıyorum böyle bir şey yaptıklarını veya yazdıklarını hiç hatırlamıyorum. Bir kurcalayalım bakalım yapmıyorlarsa direk dayaklıklar demektir.
Yıllar önce bende 100 - 110 km hızla bir kaza yapmıştım emniyet kemeri resmen hayatımı kurtarmıştı. Vücudumda "Maşaallah" yazısı gibi mor bir alanda dolaşmıştım günlerce. O günden sonra arabayı çalıştırmadan kemer takarım.
Aracınız ikinci el mi sıfır mi aldınız airbag veya emniyet kemeri arızası ni sanayi işi kapatıp dikmiş olabilirler airbag arızası silinmiş sensörler devre dışı bırakmış olabilirler
@haydar06
Evet İkinci el 7 senedir bizde bu seneye kadar hep servise götürdük götürdük ama bizden öncesini bilmediğim için dediğiniz çok mantıklı bu işlere girmeden önce kontrol ettirmek lazım teşekkürler
@kaan_akcay
Allah razı olsun teşekkürler .Aynen varsa öyle bişey hiç yaptirilmadi bu zamana kadar ve servislere gittiğimizde böyle bi durum var bakalım diyende olmadı servisten