Kaza Yapmama Sebep Olan O Insan Müsvettesi.

tarikkomurcu

Yeni Üye
Adı
tarik
BUGÜN SAAT 16:30 CİVARLARINDA DİLOVASINDAN GEBEYE DOĞRU YOL ALMAKTAYDIM.ORTA ŞERİTTE 90KM/H İLE GİDERKEN SAĞ ŞERİTTEKİ DOBLO 40 İLE GİDERKEN ONÜME KIRDI BEN DE MECBUREN KENDİMİ SOL ŞERİTE ATMAK ZORUNDA KALDIM O PANİKLE.HİÇBİR SUÇU OLMAYAN BİR ADAMA ARKADAN ÇARPTIM VE O İNSAN MÜSVETTESİ DURUP ÖZÜR BİLE DİLEMEDİ.ARABAMDA 3 YAŞINDA YİĞENİM VARDI ARABAYI VE KENDİMİ GEÇTİM ONA BİR ZARAR GELEBİLİRDİ.KEŞKE PLAKASINI ALABİLSEYDİM AMA ARKA CAMINDA BU SİTENİN İSMİ VARDI.EĞER BUNU GÖRÜYORSAN SANA TELEFON NUMARAMI VERİYORUM.BANA ULAŞIRSAN EVİNİN ÖNÜNE KADAR GELECEĞİM.

@tarikkomurcu
Gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis...

@tarikkomurcu
Öncelikle geçmiş olsun. Elinizde ne bi fotoğraf yada video kaydı nede plaka varken bu grubu ve bunca üye arkadaşları zan altında bırakmanızı yakıştıramadım.

Geçmiş olsun.
Allah beterinden korusun.Gebze ve civarı olan arkadaşlar ilgilenir mutlaka gereken uyarı yapılır tespit edilirse.

@volkan guney
@bedbaht155
Abiler bi cok uye var hepsinin dört dörtlük olacagi yok. Bi kisi kaza atlatmis bunun suclusuda burda degilse bile stickeri olan biri hakli gelip burda aramakta. Belkide korkup kacmistir. Zaten bulunursa yonetim mudahele eder.

Geçmiş olsun.Allah a havale ediniz.

@tarikkomurcu
geçmiş olsun

fiat-doblo-3-horzdv.jpg

Geçmiş olsun önce şunu bi belirleyelim derim hangi kasa dobloydu ona göre bi uygulama yaparız

bizde kendisini esefle kınıyoruz...
Ailemizin kuralları bu yüzden var...Çok geçmiş olsun dostum...Lütfen aklında kötü bir izlenim kalmasın,çoğu arkadaşım iyidir ama arada hata yapanda çıkabiliyor..

Arabasının ibresi yasal hız sınırı dışında olanı,
arabasında alkol şişeli paylaşım yapanı,
arabasında sigara kutulu paylaşım yapanı
arabası ile silah paylaşımı yapanı DAHİ yönetici olsun olmasın banlayan uzaklaştıran bu ailenin bir unsuru böyle bir hareket yaptı ise bizden değildir zaten.

Ayrıca arabaya çarpıp 70 cm tam uzunluk olan stickerrın altında bulunana site isminnden siteyi görmenize rağmen plakayı nasıl görmediniz anlam veremedim?
Ayrıca bize benzemeye çalışan 10 larca bu şekilde stickerı olan bizim kurallarımızın ağırlığına dayanamayan gruplar var bunlara mensupta olabilir.

Yoldaki ilk kameradan aracın rengi ve kasasını hatırlıyorsnunuzdur geçmişti plakası ile bulunup gereken yapılır. Burada mesaj yazmakla vakit harcamadan Derhal savcılığa giderek suç duyurusun bulunun gereği yapılsın. Bizden birisi ise de plakasını ismini verin heryerden ailemizden çıkaralım yönetici bile olsa.

Tekrar geçmiş olsun..

@volkan guney
aynen.arabamdaki yiğenimin derdine düşmüşken sizin doblocunun fotoğrafını çekmeliydim.Kaza fotoğrafı elmde var fakat siteye yüklenmiyor çözünürlük sorunu yüzünden.

O
@tarikkomurcu
o zaman mesenger veya vatsapp tan deneyin kurucumuza

@tarikkomurcu
Abicim size yardimci olmaya calisiyoruz sizin doblocu falan diyip igneleyici konusmayin lutfen bu kadar buyuk bi ailenin icinden hepsi duzgun diye bise yok o kazaya sebep olan bizler degiliz kaldiki bizden olduguda mechul.

Beyler sakin ustat gecmis olsun allah beterinden korusun canimiza bisi olmasin ustat gerisini bos ver. Bizden biriysede elbet cikar korkmustur sen tatli canini sikma allah korumus seni. Burda kimse yi suclamiyorsun sadece yazmissin burdami diye.

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatasız kul olmaz, trafikte yapılan hatanın bazen geri dönüşüde olmaz eyvallah, Fakat o 40 la giden doblo senin şeridine bilerek atlarmı? 90 la gidiyosun adam bilerek ve isteyerek önüne 40la çıkıyor... Belliki dalgınlığına gelmiş o an ne yaşandığını bilemeyiz fakat kesinlikle kasıt olmadığı ortada. trafikte yapılan her hatada böyle yorumlar yaparak insanları zan altında bırakarak birşey elde edemezsin verilmemiş sadakammı var demelisin....geçmiş olsun.

Back