KARBON TEMİZLEME (CARBON CLEAN)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mus55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bu konu hakkinda daha once sayfalar dousu yazi yazdim.....ve sonuna kadar cc taraftariyim..depodan atilan temizleme maddelerinin faydali olduguna inanmiyorum

aynen baki abi sana katılıyorum.serdarı ikna edemedim.

serdar abi anca arabasının içini temizlettiriyo motorunu temizlettirmiyo *clap*

onuda yaptırmadı daha😀

benim dobloda 120 binde ben hiç yaptırmadım ama arabanın çekişi ve yakıtından memnunum yaptırsammı diye düşünüyorum

benim dobloda 120 binde ben hiç yaptırmadım ama arabanın çekişi ve yakıtından memnunum yaptırsammı diye düşünüyorum

ustana bir danış.ama ben yaptırdım memnunum.motor kendine geliyor.

slm bende yenı aldım sayılır aracımı 2003 1.9 doblo ortalama 50 tl mazotla 130 km yapıyorum bunun ıcın karbom yaptırmamı tavsıye edermısınız?aracım 160 bınde bakımlarını alıralmaz yaptırdım mazot fıltresı hava fıltresı debrıyaj balatası fırenler akla gelecek herseyını yaptırdım ama sankı çok yakıyor bunun için ıstanbulda bana tavsıye edebılecegınız bır usta varmı avrupa yakasındayım yardımlarınızı beklıyorum.

DÜZGÜN BİR servis arıyorsan güngörende var.....tertemiz iş ve asla kazık yemessin...yakınsan telefon adres verebilirim...

DÜZGÜN BİR servis arıyorsan güngörende var.....tertemiz iş ve asla kazık yemessin...yakınsan telefon adres verebilirim...

*tup**tup**tup*

benim araç 187 binde daha önce serviste yaptırmıştım bir kere araçın daha garantisi vardı kilometreyide tam olarak hatırlamıyorum şimdi yaptırsam bı faydasını yada bi sıkıntısını görürmüyüm tavsiye edermisiniz

peki arabanda çekiş yada duman atma gibi bir sıkıntın var mı eğer bi sorun yoksa bence yaptırma ama 3 defa falan ard arda depoya würthün katkısından at çok güzel bi ürün

aracımda hiç bir sıkıntı yok Allaha şükür gidişi kalkışı çekişi her şeyi 10 numara o zaman senin dediğin gibi yapıp katkı atayım

aracımda hiç bir sıkıntı yok Allaha şükür gidişi kalkışı çekişi her şeyi 10 numara o zaman senin dediğin gibi yapıp katkı atayım

bence ozaman gerek yok katkı at depoya

denizlide önere bileceginiz yer var mı cc için bide ne kadar yapıolar

Lütfen Kendinizi Tanışma Bölümünde Tanıtınız Aksi Halde Soru ve Sorunlarınıza Cevap Verilmeyecektir...

hakkat ya bıraz gec olacak ama benım arabanın tam olark ıstedıgı şey cc galiba sımdı okuyunca aklıma yattı 😀 malıyetı ne kadar abıler asagı yukarı yazsanız sevınırım ...

fiat serviste 50.00 tl.ye yapıyorlar.bosch dizel servistede 100.00 tl.ye yapıyorlar.

saol abı pekı bosch un yaptıgı daha ıyı bısey mı oluyo yoksa fıat ın yaptıgı daha kotu bısey mı 😀

ikiside aynı.fark yoktur sadece farklı marka temizleyici kullanıyorlardır ama o kadar fiyat farkı olmaz.gerçi ben fiat servisinde 2 sene önce 70 tl ye yaptırmıştım diye hatırlıyorum.

ben bursa birmot'ta yaptırttım. 53 TL + KDV çok memnun kaldım. Motor sessizleşti.

Back