Peki Berat Kardeş Bu Pasta cila İşi Beni Korkutuyo Yorumları Okudumda Pasta Metalik Boyayı Matlaştırıyo Diyolar O Yönden Şüphelerim Var
faydası boyadaki yüzeysel ve ince cizikler gider kötü yanı pasta boyayı inceltiyor o yüzden pastayı sık sık yapmak sağlıklı olmaz ama cilanın bi zararı yok istersen her gün yap abiarkadaslar bende bugune kadar hiç bir arabama pasta cila yaptırmadım . araca ne gibi faydası olur vede ne gibi zararı olur , gerçekten aracın boyasına zarar verırmi ya :?
Bende var polisaj makinesi. Aptal gibi elle yapıyorum,iyi hatırlattın valla makineyi,en son dükkana koymuştum inşallah duruyordur 😀
sağol kardeşim verdiğin bilgiler içn denemek lazımfaydası boyadaki yüzeysel ve ince cizikler gider kötü yanı pasta boyayı inceltiyor o yüzden pastayı sık sık yapmak sağlıklı olmaz ama cilanın bi zararı yok istersen her gün yap abiarkadaslar bende bugune kadar hiç bir arabama pasta cila yaptırmadım . araca ne gibi faydası olur vede ne gibi zararı olur , gerçekten aracın boyasına zarar verırmi ya :?
ben aracımı her hafta yıkıyorumm SONAX ürünlerini kullanarak köpürte köpürte yıkadıktan sonra SONAX nano kırmızı cilamıda her hafta atıyorum araç gereğinden fazla parlıyor biraz ama hastalık halıne geldı bir hafta atmayınca 🙂) diyorumm az parlıyo baksana insan hep daha fazlasını isitıyor yani demek istediğim 🙂tabi epey masraf oluyo 1.5 ayda 1 60 tl cilaya veriyorum. Arabaya 5 6 ay cila atmasan 🙂) tabaka hala sağlammm cila kalıntısı vardır hemde çok kalınn çok cila attımm çünkü 🙂
ben deniyeceğim abi yakındasağol kardeşim verdiğin bilgiler içn denemek lazımfaydası boyadaki yüzeysel ve ince cizikler gider kötü yanı pasta boyayı inceltiyor o yüzden pastayı sık sık yapmak sağlıklı olmaz ama cilanın bi zararı yok istersen her gün yap abiarkadaslar bende bugune kadar hiç bir arabama pasta cila yaptırmadım . araca ne gibi faydası olur vede ne gibi zararı olur , gerçekten aracın boyasına zarar verırmi ya :?