Doblo Kaputa Vurdular Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Srkn688
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Srkn688

Aktif Üye
Adı
Serkan Koç
Arkadaşlar Boyasız olucak iş mi acaba kenarları damar yaptı kasıldı yani

Dosyalar

• IMG-20170116-WA0003.jpg
    IMG-20170116-WA0003.jpg
    80,9 KB · Okunma: 67
  • IMG-20170116-WA0006.jpg
    IMG-20170116-WA0006.jpg
    99,7 KB · Okunma: 68
Geçmiş olsun kaputu cekiçleyerek düzeltirler ancak boya olmadan olmaz.boyasız göçük onarımı içinde ustanın çok profosyonel olması gerek araştırmanız lazım.

İmkansız göçükler çok keskin . boya şart .

istiyosaniz kaput ruzgarligi orayi kapatir ama kaput sismisse boya sart

Geçmiş olsun araç metalik boya değil lokal 2 karış boya yapılabilir oraya boyasizda tam düzelmez bence iz kalır

geçmiş olsun.

geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Benim bir boyasız göçük düzeltme usta tanıdığım var Zeytinburnu Seyitnizam oto sanayisinde. İşinin ehli, Volvo/Zeytinburnu ve Mercedes mengenler de onu çağırıyor bazen. Genelde nakliyat/teslimat sırasında zarar görmüş araçları için... Facebook a BOYASIZ HASAR ONARIMI yazsanız çıkar Dadaş oto. Oradan bir araştırın isterseniz. Bir ara Kendisine sorduğumda "eğer saç uzamış ise %100 onarılamaz %80 lerce onarılabilir ve boya çatlaması olmamalı" demişti.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun . Ama boyasız zor gibi 🙁

Sendeki hasarın aynısı gibi görünüyor. Derin ve saç uzaması olduğundan %80 onarım..
(link)

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük geçmiş olsun abi benim de bagaj kapısında var bunun gibi. Benimkin de boyada kalkık, saca kadar inmiş çizik. Ustalar boyasız olmaz dediler benimkine ben de boyatmadım. Seninki de boyasız olmaz gibi duruyor :uzgnm: Motor kaputunda olması çok üzücü. Büyük geçmiş olsun.

Herkese cok teşekkür ederim Boyasız hallettirdim tam 4 4 lük olmadı ama fena değil yine de 🙂

Back