Kaput koruma deri maske(d2)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsn3414
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hsn3414

Daimi Üye
arkadaşlar aracıma kaput koruma deri maske arıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

banada lazım bende arıyorum

bana servisten vermişlerdi ücretsiz olarak

tam boy değil ama sadece kaput ucuna geçirilenlerden var aksesuarcılarda 25 tl falan isterseniz özel desenli maskeler var 70 tl

benim biyerden bulmam lazım. babam saolsun dükkanda varmış lazım olmaz diye çöpe atmış sıfır maskeyi 🙂 hiç aklına gelmemiş.

d3 lerede lazım.

D3 lerde yaparlar benim babamda atıyordu da attırmadım

o maskeler çok çirkin duruyor görüntü larak bence

oğuz sürekli takılmaz zaten. ben yazın memlekete gidince 1 ay dağ bayır geziyorum ve kaputta taş işleri var. özellikle uzun yolda önden giden aracın tekerlerinden çok fazla taş sıçrıyor. ben uzun yol ve memlekette kullanmak için alıcam zaten.

biliyorum sürekli kullanılmıyor ama nebileyim hiç yakışmıyor o zımbırtı ama yararlı bi ürün

hazirandan sonra karadeniz turu yapıcam arkadaşlar o yüzden arıyorum kaput koruma filmi onun kadar etkili olmuyor aksesuarcılarda bulamadım burda daha

bi karadeniz turu için kabutumu piç edemem berat😀 boyanın anasını ağlatıyo karbon

😀 😀 o kadar insan kaplatıp sonra çıkartıyor abi bişey olmuyor bu arada TSE ISO ve CE standarlarına uygun folyoların zarar vermediğini okumuştum

bi karadeniz turu için kabutumu piç edemem berat😀 boyanın anasını ağlatıyo karbon

kaliteden kaliteye değişiyor o imzada görüldüğü gibi aracım 2 sene kaldı şu an söktüm hiç bir sıkıntı oluşmamış ne boyada zarar var ne de bir folyo kalıntısı şimdide sadece orta kısmı kaplamayı düşünüyorum.

Zaten çoğu firmada şeffaf elasik folyo kullanıyoor kaput koruma için

kaput maskesi isteyenler facebooktan bu kişiyle irtibata geçebilir 🙂

https://www.facebook.com/tuncay.eniss?fref=pb

Back