Kaput,ayna ve hava difüzörlerini carbon kaplama

karbon kaplamanın fiyatı ne kadar komple kaputa bilgi verirseniz sevinirim bende yaptırmayı düşünüyordum

o işler metre hesabına göre yapılıyor diye biliyorum

aracın rengi biraz daha açık olsa bence süper olcakmış ama yinede güsel hoş duruyo

muhammet ali tarafından yazılan metin:
karbon kaplamanın fiyatı ne kadar komple kaputa bilgi verirseniz sevinirim bende yaptırmayı düşünüyordum

Tabelacılar Yapıyor tavan ve kaput kaplama 50 ile 70 lira arasında istiyorlar ancak

kendin yapabilirsen toptancısından istediğin desenli karbon folyo alıp yapabilirsin

benim toptancımda en son 3 euro idi 100 cm e 120 cm folyo folyonun da yapısına ve elastikliğine göre fiyat artışı olabiliyor ii bişi mt 7 liradan 2 mt kare alsan seni her türlü kurtarır kendim yaparım diosan 15 liraya halledersin.

bende düşünüyorum böyle şeyler kaput kapı kolları yan çitalar ayna kapaklarını planlıyorum ne kadar maliyeti

mt kare sini 6 liradan hesapla işte berat ama euro fiyatına bağlı 10 liraya geçmezde mt karesi 6-7 liradan hesapla kendim yaparım diosan bi malzeme fiyatı var hesapla ne kadar alan var sa ona göre kaç mt kare alcaksan alırsın ...

6 metre kare yeter sanırım 40 tl yeter mazeme için bunu çekmek zormu peki

süper olmuş *clap*

Güzel çalışma olmuş .Yunus arkadaşım benim dikkatimi vitesteki karbon kaplama çekti .Orayı yaparken körük söküldü mü nasıl yaptın .Hoşuma gitti doğrusu kısaca bilgi verisen sevinirim.

dayıcım komple arabayı kaplat bence on numara olur pembeye filan 😀 tek olursun benım hayalım ...
yuregıne saglık 10 numara olmus

kırmızı dobloyu kırmızı carbona kaplatsan güzel olur aslında carbon dolmuş 😀😀😀

berat tarafından yazılan metin:
kırmızı dobloyu kırmızı carbona kaplatsan güzel olur aslında carbon dolmuş 😀😀😀

olum aynı renk karbona kaplatınca fazla belli olmazki siyah yada grimsi karbona kaplat bak nasıl belli oluyor carbon uygulanacak arabanın renki carbonu taşımalı bu arada carbon var dedirtmeli o yüzden zıt ve açık renklerde mükemmel durur...

abi dolmuşlar kırmızı olduğu için bütün yeri kımızıya kaplatıcaksın 😀

bakiergul tarafından yazılan metin:
yunuscetin tarafından yazılan metin:
Bu arada baki abi neden çöl grisi aldın arabayı derin bordo güzeldi be abi.

Biliyorum yunusum ben aldigimda kimsede yoktu heryer doldu......birde derin bordo degil lal kirmizi idi....bu rengi kir gostermemesi acisindan tercih ettim......birde o renk cok dikkat cekip nazara geliyordu.....ama ufacik cizik hemen belli oluyordu
Haklısın Baki abi çiikler koyu renkte çok belli oluyor.Benim arabada da aynı dert var ne kadar sakınsam o kadar çok oluyor.Allah nazarlardan kem gözlerden korusun.😀😀

muhammet ali tarafından yazılan metin:
Arkadaşım izmit'te bi aksesuarcu arkadaşım var eni 120cm'e 100cm aldım 30tl'ye resimde gördüğün her yeri reklamcı bi arkadaşa 15-20tl'ye kaplattırdım.Tabiki bu işin profosyoneli yani markalısı (3M) mesela 100-150tl arası bişeydir herhalde.

geremy tarafından yazılan metin:
konu forum kullanım bölümünden taşındı.
Geremy teşekkürler dün akşam söyleyecektim ama okadar resim yükledikten sonra silemedim.😉

kurt tarafından yazılan metin:
Güzel çalışma olmuş .Yunus arkadaşım benim dikkatimi vitesteki karbon kaplama çekti .Orayı yaparken körük söküldü mü nasıl yaptın .Hoşuma gitti doğrusu kısaca bilgi verisen sevinirim.
Yok Faruk arkadaşım.Hiçbirşey sökülmedi.Yapan arkadaşım biraz uğraştı gerçi biraz da parça parça yapmak zorunda kaldı ama güzel oldu.

Back