kapottadaki kablo bantı lekesi:(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
meraba bugün biyer gitmiştik ve araba park halindeyken çocuklar arabadaki şeritleri çıkarmışlar ama kaportada leke kaldı nasıl çıkarabilirim...

şerit kapı şeridi mi yoksa sonra dan yaptırdığın folyo şerit mi?

folyo şeriti sonradan yaptık biz kablo bantı ile...

geçmiş olsun kolonya ile bi deneyin çıkarabilirde onu çıkaranl ne yapacaklarmış merak ettim

onları bi bulsaydım varya...

mazotla çıkartın.sonra arabayı iyice köpükle yıkayın.

saol abi yarın denerim...

berat tarafından yazılan metin:
meraba bugün biyer gitmiştik ve araba park halindeyken çocuklar arabadaki şeritleri çıkarmışlar ama kaportada leke kaldı nasıl çıkarabilirim...

Geçmiş olsun. Şerefsizin evladının bi tarafına mı kaçmış acaba şeritler? Böyle or..(biiip) yüzünden ben de birçok istediğimi yapamıyorum. Rahat durmayacaklar, hayır bi de iş üzerinde yakalarsam o zaman o morgu ben de kodesi boylarız ondan korkuyorum *bugs*

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
berat tarafından yazılan metin:

Geçmiş olsun. Şerefsizin evladının bi tarafına mı kaçmış acaba şeritler? Böyle or..(biiip) yüzünden ben de birçok istediğimi yapamıyorum. Rahat durmayacaklar, hayır bi de iş üzerinde yakalarsam o zaman o morgu ben de kodesi boylarız ondan korkuyorum *bugs*

Kanka relakx boyle o.cocuklari temizlemeye kalksan cok ahmet mehmet kodes doldurur.....

hala sinirliyim ben en iyisi üstüne tekrar bant geçeyim 😀

Back