kapıları kitlerken sinyaller yanmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
arkadaşlar dün fark ettim kapıları kitlerken yada açarken sinyallerin hiçbiri yanmıyo ne olabilir

sinyal veriyor hiç birinde patlak yok

berat tarafından yazılan metin:
sinyal veriyor hiç birinde patlak yok

merkezi kilidine veya varsa alarıma baktır temas etmiyor olabilir ilerde başına dert olabilir benim diger araçta başıma gelmişti yolda giderken dörtlüler kendilinden yanıyordu alarımdaymış sorun kökünü degiştridim sorun kalmadı.

alarmı yok bizim doblonun sonradan yapılma galiba merkezi kilidi ahtarda deyil kumanda

sigortası atmış olabilir 🙂

sigortası sol hapörlörün altındaki mavi kapağın altındamı ki

okla gösterilen yer..

0E55ED6B61D7444A83B95E928A8FA21F.jpg

tamam işte bizim gri dobloda mavi orası o yüzden öyl dedim

alarmı yok bizim doblonun sonradan yapılma galiba merkezi kilidi ahtarda deyil kumanda
aanladım senın derdını henem git merkezi kilitciye göster sonradan takılma benim diger arabadakide sonradan takılmaydı araba haften kassa direk 4 kapı kitler yada 4 lüleri yakar çok sorun yaşadım şunuda yapabilirsin sanırım direksiyonun altına takılıdır senınkıde direksiyonun sol altında boşluk var geçme kapakla kapatılmış oreyı aç elını içeri at yada petaların oradan yukarı bak görürsün küçük bir kutu nasıl anlatım şeklını çoçuk ayakkabısı büyüklünde birşey fişlerini çıkar tekrar tak ve denemenı tavsıye ederım büyük ihtimalle kablolarda birşey yoksa fişlerdendir.

sevecenberkant tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
okla gösterilen yer..

0E55ED6B61D7444A83B95E928A8FA21F.jpg

arkadaş göstermiş orası işte rengi fark etmez aracın iç rengine göre degişiyor o parça tırnaklı dikatli sök tırnakları kırma
aynen orayı sökerken dikkat et tırnakları kırma!!!!!!!!

tırnaklar tutmu zaten civatalı oraya

Sevgii kardeşim sonradan takılan alarmlarda 5N 4001 diye adlandırdoğımız diotlar vardır dörtlü kablosuna bağlanan uçların arasında o diotlar bozulmuştur eğer sinyal verdiğinde yanıyor ama kapıları kitlediğinde dörtlülerin yanmıyorsa......İki adet diot biri sağ biri sol tarafa hükmeder 5 tl lik parça bir alarmcıya iki dakikada yaptırabilirsin.....

bakiergul tarafından yazılan metin:

Sevgii kardeşim sonradan takılan alarmlarda 5N 4001 diye adlandırdoğımız diotlar vardır dörtlü kablosuna bağlanan uçların arasında o diotlar bozulmuştur eğer sinyal verdiğinde yanıyor ama kapıları kitlediğinde dörtlülerin yanmıyorsa......İki adet diot biri sağ biri sol tarafa hükmeder 5 tl lik parça bir alarmcıya iki dakikada yaptırabilirsin.....
*clap**clap**clap*

bitane kutu vardı kilitler için onun fişi çıkmış onu takınca hiç bir problem kalmadı

Back