berat tarafından yazılan metin:
sinyal veriyor hiç birinde patlak yok
aanladım senın derdını henem git merkezi kilitciye göster sonradan takılma benim diger arabadakide sonradan takılmaydı araba haften kassa direk 4 kapı kitler yada 4 lüleri yakar çok sorun yaşadım şunuda yapabilirsin sanırım direksiyonun altına takılıdır senınkıde direksiyonun sol altında boşluk var geçme kapakla kapatılmış oreyı aç elını içeri at yada petaların oradan yukarı bak görürsün küçük bir kutu nasıl anlatım şeklını çoçuk ayakkabısı büyüklünde birşey fişlerini çıkar tekrar tak ve denemenı tavsıye ederım büyük ihtimalle kablolarda birşey yoksa fişlerdendir.berat tarafından yazılan metin:
alarmı yok bizim doblonun sonradan yapılma galiba merkezi kilidi ahtarda deyil kumanda
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
okla gösterilen yer..
![]()
aynen orayı sökerken dikkat et tırnakları kırma!!!!!!!!sevecenberkant tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
okla gösterilen yer..
![]()
arkadaş göstermiş orası işte rengi fark etmez aracın iç rengine göre degişiyor o parça tırnaklı dikatli sök tırnakları kırma
alarmı yok bizim doblonun sonradan yapılma galiba merkezi kilidi ahtarda deyil kumanda
*clap**clap**clap*bakiergul tarafından yazılan metin:
Sevgii kardeşim sonradan takılan alarmlarda 5N 4001 diye adlandırdoğımız diotlar vardır dörtlü kablosuna bağlanan uçların arasında o diotlar bozulmuştur eğer sinyal verdiğinde yanıyor ama kapıları kitlediğinde dörtlülerin yanmıyorsa......İki adet diot biri sağ biri sol tarafa hükmeder 5 tl lik parça bir alarmcıya iki dakikada yaptırabilirsin.....