Kapıdaki hoparlör ölçüleri ?

önler 13 cm arkalar ya 8 yada 10 bu aralar bende araştırdım ama vaz geçtim tesisattan

Arkadaşım ben önlere 16cm'lik Kicker kompenant taktım oldu sıkıntı yok 16cm'de alabilirsin.

hakikaten dobloların ses sisteminde iyileştirme yapmak gerekiyor. 🙂

Arkadaşım ben önlere 16cm'lik Kicker kompenant taktım oldu sıkıntı yok 16cm'de alabilirsin.

herhangi bir tesisatçı yapabilirmi yoksa serviste falan mı yaptırmak lazım

abi ses kalitesi nasıl değişti mi

tabıkı değişmiştir oğuz benimde kapılarda sierra var 16 cm kompenant bi takımda bagaj rafına koydum arkayada bi takım oval alpıne bütün orjinal kolonları söktüm ben 😀 memnunum müzik dinlediğimi hissediyorum🙂

peki biyerleri kesilip biçildimi

herhangi bir tesisatçı yapabilirmi yoksa serviste falan mı yaptırmak lazım

Servise gerek yok herhangi bir tesisatçı da yapar.Hatta elinden geliyorsa kendinde yapabilirsin.Ben kendim söktüm taktım mesela.Ama anlamam dersen hiç kurcalama.

abi ses kalitesi nasıl değişti mi

Ses kalitesi değişti tabiki de ancak kapı içlerinin izolasyonu olsa daha güzel ses alınabilir.Bu da biraz profosyonel bi işçilik ister.Kapıda herhangibir yer kesilip biçilmedi ayrıyeten.

montajı bende kendim yaptım kesme biçme olmadı kablolarıda fitillerin içine gizledim sadece torpido hopörlerinden doğru çektim tavan rafına orda ufak bi sıkıntı oldu kapaklarda onuda ufak bi işlemle hallettim kapıların hopörler kısmına izolasyon elyafı koydum biraz daha sağlıklı oldu kapılar tizide ön cam direğindeki vidalara monte ettim orjinal gibi durdu😀

d3 lerin ve d2 lerin tesisatı iyi sayılır d1 de hiç müzik dinlenmiyo ne bas var nede tizz odun gibi

Back